PNL va cere ca ministrul Traian Igas sa fie audiat in Parlament despre situatia din Interne

Dată publicare: 27-07-2011 16:13
Dată actualizare: 20-10-2012 03:33


Traian Igas

Partidul National Liberal a anuntat ca la inceputul sesiunii parlamentare va cere audierea ministrului Traian Igas. Liberalii sunt de parere ca Ministerul de Interne este o institutie in care "incet, dar sigur, se instaleaza demotivarea profesionala".

"Aceasta stare de spirit afecteaza activitatea curenta a ministerului, ceea ce se vede cu ochiul liber: sinucideri printre politisti, demisii pentru a munci in strainatate, promovari si numiri in majoritatea lor facute pe principiul supunerii fata de partid si ministru, masuri legislative slab fundamentate si haotic pregatite, adolescenti care fura material militar dintr-un tren special sub nasul jandarmilor, lipsa de perspectiva si predictibilitate din punct de vedere financiar si profesional, un dialog social cu sindicatele mimat sau tardiv, tolerarea unor grupuri infractionale care ajung sa puna in pericol siguranta cetatenilor, acte de coruptie" - se arata intr-un comunicat de presa al PNL.

In opinia liberalilor, "haosul care a cuprins MAI este consecinta faptului ca singurul criteriu care l-a propulsat pe Traian Igas in acest post a fost obedienta fata de Traian Basescu".

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO