PNL se pregateste de guvernare cu partidul lui Mircea Geoana. Cele doua partide ar putea semna un acord

26-03-2015 14:55


Mircea Geoana

PNL a anuntat, joi, ca prim-vicepresedintii PNL Teodor Atanasiu si Catalin Predoiu au avut o intrevedere cu liderii PSRO, pentru discutii despre formarea unei majoritati parlamentare.

Astfel, s-a stabilit ca, daca se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele partide, sa se semneze un Acord de guvernare.

In cadrul intrevederii, s-a decis formarea unor echipe de lucru care sa discute, pe capitole, programul de guvernare. Totodata, s-a convenit ca, in final, daca se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele formatiuni in privinta programului de guvernare, PNL si PSRO sa semneze un acord de guvernare. Acesta reprezinta primul pas, dupa raspunsul PSRO la invitatia PNL de a discuta pe tema programului de guvernare”, arata PNL.

Liberalii mai mentioneaza ca discuta cu toti parlamentarii independenti care doresc sa se alature programului sau de guvernare.

Senatorul Mircea Geoana a anuntat, la inceputul lunii martie, ca in cadrul Biroului National de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis infiintarea unui nou partid de stanga, Partidul Social Romanesc, ca raspuns la ”grava deviere de la identitatea de stanga a PSD-ului condus de Victor Ponta”.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO