PDL sustine ca social-democratii vor organiza violente in ziua motiunii

Ultima actualizare: 01-05-2012 06:58
Gheorghe Flutur

Afirmatia a fost facuta de vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, care sustine ca detine informatii "consistente si concrete", referitoare la instigarea la acte de violenta de catre PSD, in ziua motiunii de cenzura.

"Organizatii judetene ale Partidului Social Democrat pregatesc zeci de autocare si garnituri de tren cu oameni pe care sa-i trimita la Bucuresti, si, ce este regretabil, ca probabil vor recurge la trimiterea acestor delegatii, ca sa-i prezinte drept cetateni indignati impotriva guvernului. Liderii PSD stiu de la bun inceput ca motiunea n-are nicio sansa sa treaca, dar doresc sa o mute in strada. Atentionam sindicatele sa nu se lase atrase in aceasta regie a violentei."

Acesta este avertismentul lansat de Gheorghe Flutur, cu doar doua zile inainte de organizarea mitingului de la Bucuresti, la care si-au anuntat prezenta aproximativ 100.000 de oameni.

Vicepresedintele PDL mai sustine ca social-democratii ar trebui sa raspunda si pentru cheltuielile legate de aceste proteste, din ziua in care se va vota motiunea de cenzura.

"Cine plateste, din ce bani se plateste furnicarul de autocare si cheltuielile mari pe care PSD le face pentru ca sa-si trimita la Bucuresti atatia oameni in ziua motiunii?", a intrebat Gheorghe Flutur.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO