Oprisan: PNL Vrancea sa se spele pe cap cu Sorina Placinta, eu nu o sustin la nicio functie publica

Ultima actualizare: 01-09-2012 16:48
Sorina Placinta

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, joi, ca decizia de a o primi in PNL pe fosta senatoare PDL Sorina Placinta apartine organizatiei liberale din Vrancea, care ar trebui "sa se spele pe cap" cu aceasta.

"Este o decizie a organizatiei Vrancea a PNL (primirea Sorinei Placinta in organizatie - n.r.). Cred ca nici presedintele Antonescu nu a stiut de aceasta chestiune. PNL Vrancea nu are decat sa se spele pe cap cu doamna Placinta pentru ca eu, ca cetatean, ca sef al administratiei publice judetene, ca vicepresedinte al PSD, nu as fi acceptat niciodata o solutie atat de proasta, pentru ca ea vine in contradictie cu vointa cetatenilor judetului Vrancea pentru ca aceasta doamna si partidul pe care l-a reprezentat pana de curand au facut foarte mult rau cetatenilor judetului Vrancea", a spus Oprisan.

El a precizat ca nu va primi pe nimeni de la PDL in Organizatia PSD din Vrancea. Orpisan a spus ca, in calitatea sa de reprezentant legal si constitutional al cetatenilor judetului Vrancea, nu o va sustine pe Sorina Placinta la niciun fel de functie publica pe raza judetului Vrancea.

Senatorul PDL Sorina Placinta, fost ministru al Tineretului, si-a anuntat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal si trecerea la grupul PNL din Senat. Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat, miercuri, ca discutiile privind trecerea Sorinei Placinta la PNL au avut loc inca dinaintea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu, cel care a negociat aceasta trecere fiind liderul din Vrancea, Nini Sapunaru.

"Cu doamna senator Sorina Placinta au fost discutii inca dinainte de motiunea de cenzura in urma careia a cazut Guvernul Ungureanu, si discutiile le-au purtat mai multi din PNL, dar in primul rand domnul deputat Nini Sapunaru, presedintele PNL din Vrancea", a spus Hasotti.

El a aratat ca Placinta va activa in cadrul grupului senatorial al PNL si de asemenea in organizatia PNL Vrancea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO