Oprescu despre candidatura lui Irinel Columbeanu la PMB: Intrarea este libera, iesirea pe branci


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 23:02
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2012 15:10
Categorie: Stiri Politice
Sorin Oprescu

Primarul Sorin Oprescu l-a ironizat pe omul de afaceri irinel Columbeanu, care si-a anuntat intentia de a candida la functia de primar general al Capitalei.

Edilul a precizat ca este vorba de o competitie deschisa, "intrarea este libera, iesirea pe branci" si se bazeaza pe inteligenta bucurestenilor, care il vor dori in continuare la sefia PMB.

"Sunt onorat si ma bazez pe o participare cat mai larga. Eu ma bazez pe inteligenta bucurestenilor. Care vor dori sa mearga cu mine, bine, care nu vor dori, iarasi bine. Nimeni nu s-a nascut primar", a spus edilul.

Primarul a spus, referitor si la unele contracandidate din zona mondena, ca "intotdeauna factorul frumusete va face bine in peisajul electoral".

Omul de afaceri Irinel Columbeanu si-a anuntat intentia de a candida ca independent, in 2012, la Primaria Capitalei.

"Ca simplu cetatean al Bucurestiului fara intrerupere in ultimii 52 de ani am curajul sa ma inscriu in competitia de a obtine anul acesta din partea dumneavoastra increderea necesara viitorului primar general al Capitalei pentru urmatorii patru ani", afirma Columbeanu intr-un filmulet difuzat pe internet, potrivit Mediafax.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO