Negoita, ales presedinte al PSD Bucuresti. Daniel Predoiu, exclus din partid dupa ce s-a declarat admirator al lui Hitler

Ultima actualizare: 13-09-2015 07:06
Robert Negoita

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, a fost ales, in unanimitate, presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti.

"PSD, ca intreaga societate, isi doreste curatarea societatii romanesti de acest cancer, acest putregai care este coruptia. PSD isi doreste o Romanie curata, o Romanie necorupta", a afirmat Robert Negoita in discursul sau in fata Conferintei Organizatiei PSD Bucuresti. Negoita a amintit ca obiectivele sale dar si ale PSD sunt "o administratie eficienta si lupta impotriva coruptiei".

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are incredere ca pana la data de 1 decembrie Partidul Social Democrat poate prezenta bucurestenilor echipa de candidati pentru alegerile locale si si-a exprimat convingerea ca formatiunea va avea un candidat propriu la Primaria Capitalei.

"Am incredere ca intr-un timp rezonabil, pana la 1 decembrie, vom putea sa prezentam bucurestenilor echipa cu care ne prezentam in fata lor pentru Primaria Capitalei, sase primari de sector, consilierii generali si consilierii de sector. Am fost intrebat daca PSD isi va pune candidat propriu la Primaria Capitalei. Daca PSD nu-si pune candidat propriu la Primaria Capitalei nu avem dreptul sa spunem ca suntem cel mai mare partid din Romania. (...) Nu mai vrem sa fim in siajul nimanui", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, la Conferinta Organizatiei PSD Bucuresti in care a fost ales presedinte al filialei primarul sectorului 3 Robert Negoita.

Liderul social-democrat a adaugat ca si-ar dori ca listele cu candidaturile pentru alegerile locale "sa fie stabilite dupa o analiza extrem de serioasa".

"Candidatii nostri trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie cinstiti, onesti, sa fie buni administratori", a afirmat Dragnea, adaugand ca societatea romaneasca nu mai accepta compromisuri - "hahaiti, glumeti, mincinosi, rai, hoti, oameni care n-au avut un Dumnezeu"

PSD l-a exclus pe Daniel Predoiu, in urma postarilor xenofob-rasiste si antisemite facute online

Conducerea PSD Olt, intrunita de urgenta joi seara, a decis excluderea lui Daniel Predoiu, in urma postarilor xenofob-rasiste si antisemite facute online, relateaza Agerpres.

Decizia de excluderea a lui Predoiu din PSD a fost luata dupa ce acesta a postat pe o retea de socializare mesaje cu caracter xenofob - rasiste si antisemite, se precizeaza in comunicatul PSD Olt.

"Forurile de conducere judetene ale Partidului Social Democrat Olt s-au intrunit de urgenta (...) si au hotarat, cu unanimitate de voturi, excluderea din randurile Partidului Social Democrat Olt a domnului Daniel Predoiu. Aceasta decizie a fost adoptata la solicitarea organizatiei PSD Caracal, cea care a propus excluderea acestuia. Hotararea a fost luata in urma postarilor xenofob - rasiste si antisemite facute de catre acesta pe o retea de socializare online. Organizatia PSD Olt se dezice si condamna in totalitate astfel de actiuni si solicita chiar organelor abilitate sa ia masurile ce se impun daca, in urma verificarilor, se constata ca legea a fost incalcata", se mai arata in comunicatul citat.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat joi ca Daniel Predoiu, membru al Organizatiei Olt, va fi exclus din partid, dupa ce a postat pe o retea de socializare mesaje antisemite si xenofobe declarandu-se un admirator al lui Adolf Hitler. Totodata, Dragnea a avertizat ca in cazul in care organizatia de la Olt nu il va exclude pe Predoiu, acest lucru va fi facut de structurile centrale.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO