Mona Musca nu mai vrea in politica! Cel putin deocamdata

24-08-2008 01:00

Mona Musca nu mai vrea in politica! Cel putin deocamdata

"Nu pot sa candidez pentru a intra intr-un sistem in care nu mai cred", a fost principalul argument cu care ea a venit in fata jurnalistilor, dupa mai bine de un an de tacere.

Musca a anuntat ca nu va candida la alegerile parlamentare din toamna, nici din partea PDL, nici ca independent.

Dupa cateva saptamani in care liderii PDL s-au contrazis pe tema revenirii ei in politica, Mona Musca a lamurit situatia: nu va candida la parlamentare. Desi a disparut total de mai bine de un an din viata publica, Mona Musca pare inca marcata de verdictul CNSAS.

"Cu foarte mult vreme in urma am facut o greseala pe care o regret sincer. Ca tanar asistent universitar, am semnat un angajament care se referea strict la scolarizarea studentilor straini. Dar am spus-o si o repet: nu am facut nicio secunda politie politica", spune Musca.

In ceea ce priveste candidatura sa la alegerile din toamna parlamentare, Mona Musca a spus ca a fost intens curtata atat de PDL, cat si de fostul sau partid, PNL.

"Declar public si ferm ca nu intentionez sa candidez in numele PDL. Nu am de gand sa ma alatur niciunui partid si cu atat mai putin sa candidez din partea lui. Nu candidez nici ca independent. Nu pot sa candidez pentru a ma integra intr-un sistem in care, deocamdata, nu mai cred!" a adaugat ea.

Decizia Monei Musca nu pare sa-l fi luat prin surprindere pe Emil Boc, care declara: "Am luat act de anuntul ei. In consecinta, nu va mai exista nicio discutie in interiorul Biroului Permanent National al PDL, pentru ca declaratia ei e foarte clara si fara echivoc".

Anuntul Monei Musca nu l-a convins insa si pe Gheorghe Stefan, care a anuntat imediat ca va incerca in continuare sa o convinga sa candideze la alegerile din toamna, din partea PDL Neamt.

Sursa: Pro Tv


VIDEO PROTVPLUS.RO