Mitrea candideaza, colegii reactioneaza, Iliescu se abtine

Ultima actualizare: 29-04-2012 22:45
Miron Mitrea

Anuntul privind candidatura lui Miron Mitrea la sefia PSD a starnit reactii aprinse in randul liderilor social-democrati.

"Nu comentez. Pot fi zeci de candidaturi. Nu asta e important. Important e sa ne concentram pe problemele de fond", a spus presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.

Liderul Consiliului National al PSD, Adrian Nastase spune ca Mitrea a identificat corect greselile PSD, dar are probleme legate de apropierea de Basescu.

Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a declarat, vineri, ca nu poate sprijini pe altcineva in competitia pentru sefia PSD, intrucat se va sustine pe sine.

Presedintele PSD Buzau, senatorul Ion Vasile, a precizat ca nu are "nicio problema" legata de intentia lui Miron Mitrea de a candida la sefia partidului, insa nu crede in reformarea formatiunii atat timp cat nu vor candida si persoane care nu s-au mai aflat la varful PSD.

Presedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang, sustine ca, personal, nu-l sprijina pe Mitrea. Presedintele PSD Suceava, Gavril Marza este de parere ca cel mai bine ar fi ca toti cei care intentioneaza să candideze la presedintia partidului sa-si dea mana pentru a face o echipă puternica.

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, apreciaza ca inscrierea lui Miron Mitrea in cursa pentru sefia formatiunii este binevenita, intrucat "poporul pesedist" are de unde sa aleaga viitorul presedinte al partidului.

Senatorul PSD Miron Mitrea si-a anuntat, vineri, oficial candidatura la presedintia partidului. Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO