Mirabela, soția lui Nicușor Dan: ”Cu dansul m-a cucerit, când ne-am întâlnit prima dată”

30-09-2020 15:00

Corespondentul Pro Tv Vitalie Cojocari a avut ocazia să stea de vorbă cu soții Nicușor și Mirabela Dan chiar după ce cunoscutul matematician a aflat că a câștigat alegerile pentru funcția de primar general al Bucureștiului.

Emoționați, alături de fiica lor, Aheea, cei doi au făcut mărturisiri inedite din viața lor personală, în fața camerei de luat vederi.

Întrebată cu ce cucerește un matematician o femeie, Mirabela a spus, zâmbind, că Nicușor Dan este un bun ... dansator.

”Cu dansul m-a cucerit, atunci când ne-am întâlnit prima dată. Dansează foarte bine.” - a povestit Mirabela.

 

Cât despre numele neobișnuit al fiicei lor, Aheea, cei doi părinți spun că a fost ceva inventat de ei, după care au aflat că este și numele unui oraș în Grecia. 

Mirabela Dan”Este o poveste lungă .. Nu este foarte lungă, dar cum spune Aheea, și nouă ne place foarte mult, tati nu s-a mulțumit cu niciun nume. Niciun nume nu era potrivit pentru mine. Și atunci a căutat unul special, și acesta este Aheea.”

 

Nicușor Dan: ”Un nume pe care l-am inventat noi, vorbind între noi, și după aceea ne-am dat seama că este numele unei provincii din Grecia, care vine de la ahei, strămoșii grecilor.”

Întrebat dacă numele cu origini grecești are legătură și cu matematica, pentru că din Grecia vine și matematica, Nicușor Dan spune că este doar o .. coincidență.

”Nu ne-am gândit la asta. Am căutat un nume, în momentul ăla, care să sune frumos și ăsta ni s-a părut cel mai spectaculos pe care l-am găsit împreună. Aveam o listă.”

Două lucruri bune și două rele după victoria lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei

 

Vitalie Cojocari a vrut să știe de la Mirabela Dan care sunt cele 2 lucruri bune, în opinia sa, care decurg din faptul că Nicușor Dan a fost ales primar general al Bucureștiului, dar și 2 aspecte negative.

 

Mirabela Dan: ”Două lucruri pozitive? A dovedit și altora că este un învingător, pentru că pentru mine era deja. Și al doilea.. Cred că Bucureștiul merită mai mult și, acum, datorită bucureștenilor, avem o șansă. Și două lucruri negative? O să ne fie dor de serile pe care le petreceam împreună. O să mai petrecem cu siguranță, dar îmi vine greu să cred că vor fi tot la fel de numeroase ca până acum, cel puțin în viitorul foarte apropiat. Cel de al doilea, cred că faptul că, era persoană publică și înainte, dar acum este și mai cunoscut. Asta, oarecum, pe mine personal mă pune așa într-un con de ... adică nu mă mai simt la fel de confortabil. Destul de stânjenită.

Sursa: C.M.


VIDEO PROTVPLUS.RO