Ministrul Răzvan Cuc, huiduit de șoferi în timp ce se afla în inspecție pe șantier

Ultima actualizare: 13-05-2019 09:49

Înarmați-vă cu multă răbdare dacă mergeți pe autostrada București-Pitești. Aproape de intrarea în Capitală se formează, la ore de vârf, cozi infernale, pentru că podul peste Argeș e în reparații de jumătate de an.

Iar până acum nu s-a făcut mai nimic, acuză șoferii. Unii dintre ei l-au claxonat și huiduit pe ministrul Transporturilor, care a mers duminică pe șantier.

Răzvan Cuc a găsit ”dezastru” în teren și l-a amenințat pe constructor că va rezilia contractul dacă lucrările nu sunt gata într-o lună.

Duminică, la amiază, utilajele erau încremenite pe podul de la kilometrul 36 de pe autostrada București-Pitești, deși lucrările de reparații ar fi trebuit să fie în toi, spune ministrul Transporturilor, venit pe șantier.

În timp ce ministrul purta această discuție, șoferii care treceau prin zonă au început să-i huiduie și să-i claxoneze pe oficiali.

Porțiunea de carosabil a podului de doar 200 de metri a intrat în reparații încă din toamna trecută. Șoferii spun că de atunci, nimic nu a mișcat pe șantier, iar acum se văd rosturi descoperite, găuri mari în plăcile de beton, panouri rupte, bălți și mult praf. Responsabilii lucrării spun însă că reparațiile sunt... ''în grafic''.

Până să fie gata lucrările la acest pod de pe autostrada București-Pitești, tot șoferii au de suferit. Circulă pe o singură bandă pe sens, cu viteze reduse, iar la ore de vârf se formează cozi pe kilometri întregi.

Reprezentanții Asociației ''Construim România'' spun că rezilierea unui contract nu este o soluție pentru fluidizarea traficului.

Potrivit panoului de pe șantier, reparațiile de pe pod se vor termină la sfârșitul lui august.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO