Mihai Voicu: PNL se delimiteaza de afirmatiile lui Ghise, care a cerut demisia lui Victor Ponta

11-06-2013 14:42

Ioan Ghise

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat marti ca Partidul National Liberal se delimiteaza de afirmatiile senatorului Ioan Ghise, care a cerut demisia premierului Victor Ponta.

"Partidul National Liberal se delimiteaza de declaratiile senatorului Ioan Ghise la adresa premierului Victor Ponta. Pozitia exprimata de domnul Ioan Ghise este una personala, care nu reflecta punctul de vedere al partidului." - se arata intr-un comunicat de presa, semnat de Mihai Voicu.

Senatorul PNL Ioan Ghise a afirmat intr-un interviu, conform Mediafax, ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie ca urmare a incheierii acordului de coabitare cu presedintele Traian Basescu.

"PNL sustine fara nicio rezerva proiectul politic al Uniunii Social Liberale si isi reafirma sprijinul pentru Guvernul condus de premierul Victor Ponta.

In acest moment, Partidul National Liberal este preocupat de lucrurile fundamentale care tin de programul de guvernare, de agenda Guvernului si a Parlamentului, de revizuirea Constitutiei si de procesul de regionalizare." - se mai afirma in comunicatul de presa al PNL.

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO