Mesajul de Sarbatori al premierului Victor Ponta. "Am schimbat cu adevarat un sistem"

Ultima actualizare: 27-12-2014 07:39

Seful Guvernului a postat azi pe retelele sociale mesajul sau cu ocazia Sabatorilor de iarna

In fiecare an, Craciunul si sfarsitul de an e un moment special si as incepe prin a le ura tuturor romanilor si tuturor oamenilor din aceasta lume un sfarsit de an bun si Craciun fericit si imi doresc sa fie ca si mine cu familia, cu copiii, cu prieteni.

Anul acesta in mod special, Craciunul are o semnificatie speciala: 25 de ani de la revolutie, atunci cand oameni tineri si mai putin tineri si-au dat viata, atunci cand am schimbat cu adevarat un sistem, sistemul comunist.

Ma gandesc de fiecare data cu o anumita nostalgie la faptul ca aveam colegi de liceu, vecini, prieteni, si toti ne gandeam ce lucru extraordinar facem: scapam de comunism, o sa fie o viata altfel si sper ca multe din sperantele noastre de atunci sa nu se fi dovedit desarte.

Intre timp, in cei 25 de ani, o spun cu toata convingerea, ne-am schimbat noi in bine, tara s-a schimbat in bine, dar mai avem atatea lucruri de facut. A fost un an lung, greu, cu lucruri bune si cu lucruri gresite. Pentru mine a fost un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victoriile pe care le-am avut.

Avem in fata un an in care poate intelegem toti ca avem o sansa extraordinara sa dovedim ca cei care au murit acum 25 de ani nu au murit degeaba si ca noi am invatat, nu doar din lucrurile rele, si din cele bune, ca avem atat de mult de facut. Va urez tuturor Craciun fericit, vreau sa fiti cat mai bucurosi alaturi de cei dragi si in 2015 sa fim mult mai buni toti, in frunte cu mine, sau ultimul dintre cei carora le urez, sa fim mult mai buni decat in 2014.

La Multi Ani! Sarbatori fericite!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO