Cine sunt cei doi președinți de partide politice din România care NU au transmis urări de Crăciun pe Facebook

25-12-2019 10:37

colindatori Guvern

Președintele, premierul și șefii celor două Camere ale Parlamentului, alături de primari și lideri politici din România, au postat urări și mesaje de sărbători pe rețelele de socializare, cu ocazia Crăciunului.

UPDATE ora 17:00. Aflat, inițial, printre cei trei politicieni care nu au le-au urat românilor nimic de Sărbători, Dan Barna a postat, miercuri după-amiază, un mesaj de Crăciun pe pagina sa de Facebook.

„Crăciun fericit!

Sărbătorile sunt acele momente în care găsim sau regăsim bucuria familiei, alături de cei dragi.

Aceste zile sunt acelea în care ne amintim de vorbele părinților sau ale bunicilor despre a fi buni, despre a încerca să fim înțelepți, despre a fi oamenii care-i promiteam în copilarie lui Moș Crăciun că vom fi.

Crăciun fericit tuturor, plin de zâmbete pe suflet, sănătate și împliniri fiecăruia în parte, iar vorbele dragilor noștri să ne însoțească și în restul zilelor ce vor veni.”, a postat Dan Barna, pe pagina sa de Facebook.

Știre inițială:

Președinții USR, PLUS și PMP - respectiv Dan Barna, Dacian Cioloș și Eugen Tomac  - sunt singurii lideri politici care nu au postat urări de Crăciun pe paginile lor de Facebook. 

Președintele Klaus Iohannis

 

"Sărbătoarea Naşterii Domnului ne aduce pe toţi mai aproape. Să ne reîncărcăm, aşadar, cu bucuria de a fi împreună, uniţi prin profunzimea compasiunii, solidarităţii şi generozităţii faţă de ceilalţi. În spiritul sfintelor sărbători, să ne regăsim credinţa în puterea de a fi mai buni în fiecare zi. Dragii mei, vă urez un Crăciun fericit tuturor, oriunde v-aţi afla!", a transmis şeful statului, în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

Președintele PNL și premierul României, Ludovic Orban

 

"Spiritul Crăciunului, colindele şi tradiţiile ne bucură din nou sufletul şi renasc dorinţa de a oferi, la rândul nostru, bucurie. Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos are puterea binecuvântată de a ne face mai buni, mai empatici şi mai solidari. Să păstrăm în fiecare zi dorinţa de a face bine şi să ne regăsim coeziunea de care avem nevoie la nivel de societate", a spus Orban, în mesaj.

Președintele Camerei Deputaților și lider al PSD, Marcel Ciolacu

 

Vă doresc tuturor un Crăciun fericit alături de cei dragi!”

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu

 

”Vă doresc din suflet un Crăciun plin de armonie și liniște sufletească. Sărbătoarea nașterii Domnului să ne readucă speranța, înțelepciunea și bucuria în casele noastre.

Bucurați-vă de cei dragi! Crăciun luminat!”

Președintele ALDE Cristian Popescu Tăriceanu

 
”Vă urez tuturor sărbători de iarnă cu bucurii! Crăciun fericit alături de familie și prieteni!”

Președintele PRO România, Victor Ponta

 

Sarbatori Fericite alaturi de familie și de prietenii adevărați ( oricat de puțini sunt - contează????)!” 

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea

 

”Ajun de Craciun cu pace in suflet, cei dragi alaturi, speranta de mai bine, iubire si credinta”

Primarul Brașovului, George Scripcaru

 

”Nașterea Mântuitorului trebuie să ne fie mereu prilej de recunoștință și speranța! Dragi brasoveni, vă doresc sărbători cu armonie și împlinire alături de cei dragi! Crăciun fericit!”

Primarul Iașiului, Mihai Chirica

 

”Dragi ieșeni, dragi români, dragi români de pretutindeni care v-ați întors acasă, Crăciunul, nașterea Domnului Isus Hristos este cea mai frumoasă sărbătoare a poporului nostru, pentru că noi ne-am născut creștini”.

 

 

 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO