Marcel Ciolacu: „După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eşecul guvernării”

Ultima actualizare: 05-11-2020 19:59
Marcel Ciolacu
Agerpres

Marcel Ciolacu spune că Ludovic Orban l-a chemat pe Klaus Iohannis să prezideze ședința de guvern, pentru a salva aparențele, după pierderea luptei cu pandemia de coronavirus.

Președintele PSD crede că PNL este dispus să sacrifice totul „pentru o mână de voturi”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook, după ce președintele Klaus Iohannis a ajuns la sediul Guvernului.

„După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eşecul guvernării PNL, ca să salveze aparenţele. Dar adevărul este că sunt dispuşi să sacrifice tot pentru o mână de voturi!!!”, a afirmat Marcel Ciolacu

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi la şedinţa Executivului programată la ora 19.00, în care, cel mai probabil, vor fi anunţate noi măsuri pentru limitarea răspândirii pandemiei de COVID-19, la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Sunt necesare măsuri în plan național, precum școlile să treacă toate în online, angajații și din public și privat să treacă la telemuncă peste tot unde este posibil, magazinele trebuie să fie închise seara, circulația pe timpul nopții trebuie restricționată, petrecerile trebuie interzise, târgurile și piețele trebuie închise, portul măștii trebuie să devină obligatoriu peste tot în țară, a spus președintele Iohannis, la debutul ședinței de guvern.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 9.714 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate 121 de decese şi 1.014 pacienţi internaţi la ATI.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO