Manda: „Nu mai susținem proști în funcții publice, să ne facă de râs”. Ce spune de Ciolacu


Ultimul update: Joi 09 Ianuarie 2020 23:23
Data publicarii: Joi 09 Ianuarie 2020 23:15
Categorie: Stiri Politice
Manda

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat, joi, la Buzău că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”, dar şi că Marcel Ciolacu este ”vulpoiul de care e nevoie în fruntea PSD”.

 

Prezent, joi, la conferinţa de alegeri a PSD Buzău, unde Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene, fără a avea contracandidat, Claudiu Manda a declarat ferm că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”, relatează News.ro.

„Să spunem câteva lucruri pentru Congres. Nu mai susţinem proşti în funcţii publice să ne facă de râs, pentru că munca noastră ne-o aruncă la coş de multe ori cu capacitatea unora sau altora de a vorbi. I-am sprijinit, din păcate însă, în CEx. Trebuie să ne asumăm greşelile, dar să nu mai facem”, a spus Manda.

De asemenea, el a declarat că Marcel Ciolacu are capacitatea şi ar fi potrivit pentrru a fi preşedinte al PSD, la nivel central.

„Sincer, am venit să-l văd pe Marcel la el acasă. Cred că e foarte important să vedem dacă are capacitatea să construiască o echipă şi să funcţioneze în echipă. La cum l-am văzut eu şi la cum vă văd pe dumneavoastră, colegii lui, cum vă raportaţi la el, cred că Marcel e bun de preşedinte PSD naţional. Cred că Marcel e vulpoiul de care e nevoie în fruntea PSD”, a mai spus Claudiu Manda.

 

Sursa: News.ro

Liderul PSD anunţă moţiune de cenzură după 1 februarie.
Robert Negoiță: „PSD să-și ceară scuze”. Ciolacu: „Robert, te aștept la partid”
Deputat PSD, implicat într-un scandal cu poliția, în aeroportul din Suceava
VIDEO PROTVPLUS.RO