Dragnea şi Fuego le-au emoţionat pe femeile din PSD

Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Vineri 25 August 2017 16:30
Categorie: Politic

Gătite foc, în costume populare şi cu coroniţe de flori în par, doamnele de la PSD şi-au dat întâlnire în Mamaia, la şcoală de vara a femeilor social-democrate.

Printre invitaţi ,s-au numărat cântăreţul Fuego, dar şi liderul partidului, Liviu Dragnea, care a îmbrăcat o ie peste cămaşă, deşi în sala, erau 30 de grade. Primit la Mamaia, în mod tradiţional cu pâine şi sare Liviu Dragnea s-a strecurat cu greu printre doamnele gătite de sărbătoare, în costume populare. Ajuns la prezidiu, şi-a dat seama că nu este asortat cu ele, aşa că a primit o ie din Teleorman.

Forţat cumva de doamnele din PSD care insistau să se îmbrace, Liviu Dragnea a pus ia peste cămaşă deşi în sala erau peste 30 de grade Celsius. Ce-i drept doamnele prezente la Mamaia s-au întrecut cu pregătirile. Cele mai îndrăzneţe au încercat să aducă puţină culoare în sala de întâlnire şi au purtat coroniţe din flori , dar şi costume alese special din Teleorman.

Graţiela Drăghici: “A trebuit să optez la una dintre regiunile istorice sau din judeţe şi am ales un costum din Teleorman. Am ales nu întâmplător Teleormanul am vrut să-l promovez. Coafură mea este coafură mea curentă dar nu sunt aici să vorbim pe persoană fizică sunt aici să promovăm echipa femeilor social democrate din care fac parte. "

Zeci de minute au petrecut doamnele din PSD în faţă oglinzii atunci când a venit vorba de machiaj, coafură, dar şi de gene. Oana Pintilei, şefa organizaţiei de femei PSD din Suceava, a fost cea care a atras zeci de priviri. “Genele nu sunt naturale încercăm să îmbunătăţim înfăţişarea să spunem că aşa cum spunea şi doamna preşedinta în prezentare încercăm să îmbină modernul cu tradiţionalul”.

Scandal în Parlament. Dragnea a convocat sesiune extraordinară, dar nici măcar el nu a venit

Maria Malaiescu: “La hotel mi-am pus floarea-n cap şi am venit repede aici că să nu întârziem . Genele le-am avut puse înainte”.

Viorica Dancila, europarlamentar: “Eu cred că este important pentru o femeie să se îngrijească ..important că ţinută pe care o poartă să o însufleţească”

Invitat special, artistul Fuego a reuşit să le umple ochii de lacrimi doamnelor cu muzică sa.

„Femeile din PSD reprezintă, după părerea mea, structura care ne dă speranţă să mergem mai departe şi curaj. Cu mine personal aşa se întâmplă. Nu am spus niciodată vorbe goale, de câte ori am venit la dumneavoastră, poate aţi înţeles sau nu, am plecat mult mai încărcat. Mă întrebam înainte de a veni aici ce aţi mai putea face ca să fiţi şi mai frumoase decât sunteţi şi aţi făcut acest lucru, cu acest port popular. Orice femeie care se îmbracă într-un port popular românesc devine şi mai frumoasă decât este, iar dacă îşi mai pune şi o coroniţă, atunci îţi trebuie foarte multă stăpânire de sine”, le-a spus Liviu Dragnea femeilor social-democrate.

El a subliniat faptul că îi plac femeile, în special cele care investesc în cariera lor politică.

„Niciodată PSD nu a primit mai multe voturi din partea femeilor cum a primit în 2016 şi eu vreau să recunosc, o spun cu inima deschisă şi îmi asum: mie îmi plac femeile. O spun în postura şi de bărbat, şi de coleg, şi de partener, şi de coleg de partid. Dar cel mai mult îmi plac femeile din postura de investitor în cariera lor politică. Şi vă mai fac o mărturisire: niciodată până acum nu m-a înşelat nicio femeie din PSD, nu mi-a înşelat aşteptările vreau să spun. Femeile în care am investit încredere de-a lungul anilor au răsplătit înzecit această încredere şi niciodată nu ne-au păcălit, absolut niciodată, nici pe noi, nici partidul, nici cetăţenii care şi-au pus speranţa în noi”, a completat preşedintele PSD.

Dragnea a susţinut că femeile din partid au muncit cot la cot cu bărbaţii şi au fost mai stabile şi mai echilibrate decât „mulţi purtători de pantaloni”.

„Aţi muncit şi munciţi cot la cot cu bărbaţii, de multe ori chiar ne depăşiţi. Aţi luptat umăr la umăr cu noi atunci când războiul politic a cerut-o şi se pare că o cere în continuare şi în momentele grele, momentele de cumpănă, aţi fost mult mai stabile, mult mai echilibrate şi aţi generat mult mai multă încredere decât mulţi purtători de pantaloni. Nu înseamnă că bărbaţii sunt mai slabi, dar aţi dovedit că în momentele grele puteţi genera foarte mult echilibru şi puteţi fi o sursă de energie şi de speranţă pentru noi”, a afirmat preşedintele PSD.

El le-a mulţumit femeilor social-democrate că există şi că rămân în buchetul lor de trandafiri.

„Mulţumită vouă, PSD e mai sigur astăzi decât era înainte şi arată mult mai bine. Pentru toate lucrurile astea şi pentru lucrurile nespuse, dar ştiute, vă mulţumesc pentru că existaţi şi pentru că rămâneţi în buchetul nostru mare de flori, de trandafiri”, a afirmat Liviu Dragnea.

Şcoala Politică a Femeilor PSD se desfăşoară în aceste zile în staţiunea Mamaia.

Dragnea, despre ferma fiului său: Nu știu dacă au percheziţionat şi porcii

Dragnea, despre ferma fiului său: Nu știu dacă au percheziţionat şi porcii

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cord Meier-Klodt, Klaus Iohannis

Ambasadorii Franţei şi Germaniei: România trebuie să lase luptele interne

Carmen Dan: Nu mă consult cu Liviu Dragnea privind deciziile care se iau la nivelul MAI

Ministrul Toader o atacă pe judecătoarea care a spus că revocarea șefei DNA este politizată

Mesaj controversat al lui Vosganian cu privire la soarta Guvernului în decembrie

Iohannis a promulgat una din legile justiției, modificată de PSD: organizarea judiciară

Ce spune ministrul Culturii despre actorii care strâng semnături pentru campania ”fără penali”

Mihai Goțiu

Senatorul USR Mihai Goțiu a depus plângere penală împotriva Romsilva: ”O situație dezastruoasă”

Condiția pusă de Gabriela Firea pentru a autoriza mitingul românilor din diaspora

Avertismentul lui Klaus Iohannis: Nu trebuie să devenim un exemplu negativ în Europa

Iohannis: Voi sesiza CCR în legătură cu Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor

Iohannis, obligat să promulge Legea privind organizarea judiciară: ”Suntem într-o situație delicată”

Europarlamentarul Cătălin Ivan: ”Gabriela Firea nu este decât un Liviu Dragnea cu fustă”