Liviu Dragnea: "Luni vom avea o coalitie in care va fi invitat primul-ministru si o serie de membri din Cabinet"

Ultima actualizare: 09-07-2017 06:57
mihai tudose liviu dragnea inquam

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca luni va avea loc o sedinta a coalitiei de guvernare, la care vor fi invitati premierul Mihai Tudose si mai multi ministri, pentru a vedea care sunt concluziile primei saptamani de guvernare.

"Luni vom avea o coalitie in care va fi invitat primul-ministru si o serie de membri din Cabinet, care va hotari domnul Tudose, si vom discuta dupa prima saptamana de guvernare care sunt concluziile lor si care e calendarul de actiuni pentru perioada urmatoare", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Intrebat despre decizia premierului Mihai Tudose de a bloca angajarile in administratia centrala, liderul PSD a sustinut ca "s-a scapat robinetul la angajari" si "nu este in regula".

"Da, pentru ca s-au facut foarte multe angajari, in conditiile in care noi stabilisem, ca decizie strategica la inceputul guvernarii, in ianuarie, ca vor avea loc diminuari de chetuieli de 10% din toata natura cheltuielilor publice si se pare ca s-a scapat robinetul la angajari in administratia centrala si nu e in regula", a completat presedintele Camerei Deputatilor.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO