Liviu Dragnea a anunțat înființarea unui grup special în PSD, de 9 persoane


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 24 Septembrie 2018 13:58
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea, Viorica Dancila

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat la finalul Biroului permanent al partidului că s-a luat decizia înființării unui grup care va monitoriza îndeplinirea programului de guvernare.

Dragnea a precizat că acest grup va fi format din 9 persoane, care vor informa periodic pe membrii BPN și pe premierul Viorica Dăncilă despre stadiul îndeplinirii promisiunilor din programul de guvernare al PSD.

”Am hotărât înființarea unui grup de lucru pentru gestiunea resursei umane din PSD și analiza periodică a îndeplinirii programului de guvernare, un grup format din 9 colegi, cu precizarea că acest grup nu se ocupă de evaluarea miniștrilor, acțiune de care se ocupă doar doamna prim ministru, ci doar de a verifica în mod constant și de a verifica periodic Biroul Permanent Național și pe doamna prim-ministru despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare”, a spus Liviu Dragnea.

Potrivit preşedintelui PSD, grupul este constituit din următoarele persoane, care vor avea între atribuţii şi analiză periodică a programului de guvernare: Doina Pană, Dragoş Benea, Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Constantin Rădulescu, Laurenţiu Nistor, Marius Dunca, Gabriel Zetea şi Codrin Ştefănescu.

Președintele PSD nu a vrut să răspundă și la întrebările jurnaliștilor, chiar dacă la această scurtă declarație a fost însoțit de Viorica Dăncilă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO