Liderul PDL Mehedinti, Ion Mitu, apropiat al deputatului Mihai Stanisoara, a trecut la PNL


Ultimul update: Vineri 29 Martie 2013 06:58
Data publicarii: Marti 26 Martie 2013 12:21
Categorie: Stiri Politice
sediu pnl

Prim-vicepresedintele PDL Mehedinti Ion Mitu, apropiat al deputatului Mihai Stanisoara, a trecut la PNL, la mai putin de trei saptamani de la plecarea lui Stanisoara la liberali.

Mitu sustine ca alaturi de el vor trece de la PDL la PNL 17 primari, 8 viceprimari si 53 de consilieri locali din judetul Mehedinti.

Contactat, marti, de Mediafax, Ion Mitu a confirmat inscrierea in PNL, spunand ca anuntul va fi facut intr-o conferinta de presa,

Ion Mitu a fost prefect de Mehedinti in timpul guvernarii Boc si a candidat la alegerile parlamentare din 2012 pentru functia de senator in Colegiul 2 Mehedinti, pierzaned insa alegerile.

Ion Mitu este cunoscut ca fiind un apropiat al deputatului Mihai Stanisoara, care in 6 martie a trecut de la PDL la PNL.

Mihai Stanisoara era prim-vicepresedinte PDL, lider al grupului deputatilor democrat-liberali si presedintele organizatiei judetene Mehedinti a PDL.

Comunicatul de presa al PNL Mehedinti:

"Filiala Mehedinti a Partidului National Liberal anunta inscrierea in randurile sale a unui numar de 11 primari din cei 19 alesi in judet din partea PDL la alegerile locale de anul trecut, alaturi de patru consilieri judeteni, trei consilieri municipali din Drobeta Turnu Severin si prim-vicepresedintele PDL Mehedinti, Ioan Matu.

Primarii care s-au alaturat PNL, incepand de astazi, sunt:
- Anghel Gadea (comuna Balvanesti),
- Ion Neamtu (comuna Pristol),
- Gheorghe Bazavan (comuna Malovat),
- Vasilica Ologu (Comuna Darvari),
- Victor Doscocil (comuna Dubova),
- Ștefan Patasanu (comuna Ilovita),
- Ion Stoican (comuna Izverna),
- Horia Balica (Izvoru Barzii),
- Iacob Murdeala (comuna Obarsia Closani),
- Petrisor-Ionica Moti (Hinova),
- Ion Cioara (comuna Tamna).

In perioada urmatoare, in Filiala PNL Mehedinti se vor mai inscrie si alti primari, viceprimari si consilieri locali din PDL."

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO