Liderul deputaţilor PNL: ”PSD fuge ca dracu de tămâie” de alegerile anticipate

Ultima actualizare: 10-01-2020 17:40
Florin Roman, Ludovic Orban
Agerpres

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că anunţul premierului Ludovic Orban de declanşare a procedurilor pentru alegeri anticipate a declanşat "şoc şi groază" în PSD.

 

"Şoc şi groază în PSD, după anunţul premierului Ludovic Orban de declanşare a procedurilor pentru alegeri anticipate. Sau mai bine zis, PSD fuge ca dracu de tămâie de votul românilor, după ce cuplul Dragnea-Dăncilă, la braţ cu PSD, a dat foc României. Avem nevoie de anticipate, pentru ca românii să aibă ce aşteaptă: o Românie fără PSD, tăierea pensiilor speciale, alegerea primarilor în două tururi, confiscarea averilor nejustificate etc", afirmă Florin Roman, potrivit News.ro.

El adaugă că PNL a solicitat, totodată, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pe aceste teme şi că "economiile din tăierea pensiilor speciale, de care PSD ţine cu dinţii, pot acoperi resursele financiare necesare pentru plata alocaţiilor copiilor".

Potrivit lui Florin Roman, alegerea primarilor din două tururi este democratică şi necesară.

"Cu circa 1.700 de primari şi 28 de baroni locali roşii în fruntea Consiliilor judeţene, PSD nu doreşte în ruptul capului alegerea primarilor în două tururi, întrucât îşi pierd seva din care îşi trag puterea absolută. Exerciţiul iresponsabil de la sfârşitul anului trecut, când PSD a votat proiecte cu impact bugetar de peste 3% din PIB, când au lăsat un deficit real de peste 4%, arată că PSD are un singur gând: să incendieze finanţele României şi să amaneteze viitorul copiilor noştri. Anticipatele sunt singura soluţie pe care românii o au la îndemna pentru a scăpa de “ciuma roşie”!", mai spune Florin Roman.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO