Klaus Iohannis, despre evolutia PNL: "Daca ne uitam de unde am pornit si unde am ajuns, este un progres uimitor"

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04
Klaus Iohannis

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la o intalnire cu femeile din PNL, ca partidul a inregistrat un progres uimitor de la europarlamentare si pana in ziua de azi.

"Daca vedem de unde am pornit in preajma europarlamentarelor si unde am ajuns astazi, pentru un partid politic este un progres uimitor. De partea cealalta, arata un nivel de asteptare foarte mare. Trebuie sa devenim atat de buni incat sa satisfacem acest nivel de asteptare", a spus Klaus Iohannis, potrivit HotNews.

Acesta a avut si un mesaj pentru femeile liberale, aratand ca viziunea apartine politicianului.

"Dumneavoastra trebuie sa ramaneti implicate foarte activ in acest proces de reformare in cadrul noului PNL. Votul ne-a aratat cateva lucruri foarte clar: oamenii asteapta altfel de politica. Altfel de politica poate fi facuta numai de altfel de partide. Putem sa facem un lucru foarte bun si simplu - sa reformam partidele in asa fel incat sa functioneze mai bine, mai permanent, sa fie mai aproape de cetatean. Alegatorul nu vine cu viziune, cu viziune vine politicianul. Dar conexiunea dintre politician si cetatean trebuie sa fie mult mai buna, mult mai transparenta", a continuat Iohannis.

In ceea ce priveste uniunea dintre PNL si PDL, Iohannis a spus ca este nevoie de multa munca pentru ca cele doua partide sa devina o singura echipa.

"Nu putem sa pornim de la premisa ca in mod automat, cele doua partide - fostul PNL si fostul PDL - vor deveni o echipa. Pentru asta trebuie muncit, sa se intample aceasta contopire a celor doua echipe intr-una mai mare, mai buna si mai performanta", a incheiat Klaus Iohannis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO