Ilie Sarbu, intrebat daca Geoana isi face alt partid: "Tu-l vezi in stare? Ii da soacra-sa bani?"

10-11-2011 13:19

VIDEO. Scandalul declansat in Partidul Social Democrat de incercarea de a-l schimba pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului a dat nastere la mai multe zvonuri referitoare la intentiile fostului presedinte al PSD.

Astfel, unul dintre aceste zvonuri spune ca Mircea Geoana ar avea deja pregatita o "barca de salvare", in cazul in care va fi dat afara de PSD, fiind deja in negocieri cu UNPR.

Un alt zvon legat de Mircea Geoana este ca, in urma refuzului sau de a renunta la functia de presedinte al Senatului, ar forta excluderea din PSD, fiind astfel "obligat" sa-si formeze propriul partid, in care sa-i coopteze pe nemultumitii care fac parte in prezent din Partidul Social Democrat.

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre aceasta ultima varianta, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a raspuns:

"Tu-l vezi in stare de chestia asta? Cine se duce cu el? Ii da soacra-sa bani? El n-a dat banii pe care i-a luat, i-a dus acasa si cand sa-i aduca inapoi la partid i-a spus soacra-sa 'Cum? Astia sunt banii nostri! Si avem datorii de milioane'..."

Pe de alta parte Mircea Geoana a spus ca l-a vazut pe Ilie Sarbu la un post de televiziune spunand ca stie sigur ca Geoana s-a intalnit la un restaurant apartinand armatei cu lideri ai UNPR pentru plecarea la acest partid.

"Domnule Ilie Sarbu, mintiti cu nerusinare", a spus Geoana la RTV, citat de Mediafax. El a subliniat ca Sarbu are parul alb si nepoti acasa si nu ar trebui sa minta.


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26