Gică Popescu este, din nou, consilier de prim-ministru: ”Vom realiza lucruri bune”

Ultima actualizare: 07-12-2021 16:27
Gica Popescu, Nicolae Ciuca
Facebook.com

Fostul căpitan al naționalei de fotbal, Gică Popescu, a anunțat că, de azi înainte, va avea funcția de consilier al primului-ministru Nicolae Ciucă.

Într-un mesaj postat pe Facebook, el a precizat că a discutat o jumătate de oră cu șeful Guvernului, iar, după această întâlnire, va activa în funcția de ”consilier pe problemele sportului”.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost numit consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului la începutul anului 2018, când premier era Mihai Tudose, el păstrându-şi funcţia şi în mandatul Vioricăi Dăncilă.

Ulterior, el și-a păstrat funcţia de consilier onorific pentru premierul Ludovic Orban, pe probleme legate de organizarea unor meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020 la Bucureşti.

Mesajul lui Gică Popescu:

”VOI CONTINUA DIN POZIȚIA DE CONSILIER AL PRIMULUI MINISTRU

Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea! L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc.” - a transmis Popescu.

Gică Popescu este unul dintre cei 8 oameni de fotbal condamnați în dosarul transferurilor.

În 4 martie 2014, ”Baciul”, cum îi spun prietenii, a primit o pedeapsă de trei ani, o lună și zece zile de închisoare, dar a fost eliberat condiționat în noiembrie 2015.

În spatele gratiilor, Popescu a scris 4 cărți, considerate lucrări științifice, și a beneficiat în acest fel de 120 de zile de libertate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO