Gabriela Firea si Catalin Ivan, numiti presedinti interimari ai organizatiilor PSD Ilfov si sector 1

21-01-2013 14:21

Gabriela Firea

PN al PSD a decis sa o numeasca pe Gabriela Firea ca interimar la conducera PSD Ilfov, in locul lui Robert Negoita, iar pe Catalin Ivan ca interimar la conducerea PSD Sector 1, in locul lui Titus Corlatean.

Potrivit lui Catalin Ivan, motivul pentru care au fost operate cele doua numiri tine de programul deosebit de incarcat atat al ministrului de Externe, Titus Corlatean, cat al primarului Sectorului 3, Robert Negoita.

Organizatiile locale ale PSD vor avea alegeri interne incepand din data de 1 februarie si pana pe data de 20 aprilie, cand a fost stabilit sa aiba loc Congresul PSD.

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, luni, dupa BPN al PSD, ca organizatiile judetene care au avut conferinte de alegeri pana acum, cum este cea de la Neamt, vor avea doar conferinte de reconfirmari, astfel incat mandatul tuturor structurilor va fi unul nou, pe patru ani.

El a aratat ca la organizatiile de femei, tineret, seniori s-a decis sa se organizeze alegeri in toamna, dupa ce se vor fi incheiat toate aceste alegeri.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO