Gabriel Oprea va cere reluarea votului la Senat: "Pe colegi ii voi ruga sa voteze pentru inceperea urmaririi penale"


Ultimul update: Duminica 25 Septembrie 2016 01:23
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2016 17:55
Categorie: Stiri Politice
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, anunta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca ii va cere presedintelui Senatului sa supuna la vot inca o data cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul sau.

El a precizat ca le va solicita colegilor sa voteze pentru incuviintare.

''La primul dosar am cerut colegilor sa voteze cererea DNA pentru inceperea urmaririi penale. Acum am cerut colegilor sa voteze impotriva si poate ca am gresit. Multi mi-au reprosat ca vreau sa fug de Justitie, desi nu e deloc asa. Tocmai de aceea ii voi solicita Presedintelui Senatului sa supuna la vot inca o data cererea DNA, iar pe colegi ii voi ruga sa voteze pentru inceperea urmaririi penale. Stiu ca sunt nevinovat si nu fug de Justitie.

Stiu in egala masura ca acest dosar ridica prea multe semne de intrebare si nu pot sa le trec cu vederea. Daca ati fi in locul meu, cum ati proceda? Ati accepta orice acuzatie, oricat de aberanta, si ani intregi de procese pentru suspiciuni inventate? Ati accepta sa vi se spuna ca ati ucis un om desi nu ati avut absolut nicio legatura cu vreuna din cauzele accidentului?'', a scris Oprea, joi, pe pagina sa de socializare, conform Agerpres.

El admite ca are defecte, dar subliniaza ca nu a ucis pe nimeni, nici macar din culpa.

''Multi imi dau lectii. Altii ma injura. Eu nu judec pe nimeni si nu doresc nimanui raul. Un lucru il voi spune insa mereu. Sunt departe de a fi perfect. Am defectele mele, greselile mele si crucea pe care o port. Dar nu am ucis pe nimeni. Nici macar din culpa'', conchide fostul ministru de Interne.

Partidul National Liberal a anuntat ca va solicita reluarea votului in Senat in cazul inceperii urmaririi penale impotriva fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO