Funeriu: Domnul prim-ministru, las-o mai moale cu spaga pesedistilor si da banii de naveta copiilor


Ultimul update: Joi 21 Noiembrie 2013 02:12
Data publicarii: Luni 18 Noiembrie 2013 08:11
Categorie: Stiri Politice
Daniel Funeriu

Consilierul prezidential pentru Educatie, Daniel Funeriu, ii cere premierului Victor Ponta "sa o lase mai moale cu spaga pesedistilor" si sa dea bani pentru naveta acelor copii care, potrivit fostului ministru PDL, nu pot ajunge la scoala.

"Vreau sa atrag atenia si sa somez Guvernul Romaniei sa dea banii de naveta copiilor. Domnul prim-ministru, las-o mai moale cu spaga pesedistilor si da banii de naveta copiilor. Sunt zeci de mii de copii din Romania care nu si-au primit banii de naveta, sunt zeci de mii de copii din Romania care nu pot sa mearga la scoala, pentru ca statul nu le mai plateste banii de naveta.

In perioada crizei, Guvernul Boc, in cea mai neagra perioada a crizei, niciodata nu a intarziat un leu din naveta copiilor. Repet, asadar, doctor Victor Viorel, mai taie spaga pesedistilor tai si da-le banii de naveta copiilor", a declarat Daniel Funeriu.

Potrivit acestuia, actualul Guvern nu este interesat de Educatie.

"Actualul Guvern este aplicat pentru spagi, incompatibilitai, ministri penali, lovituri de stat. Asta e ceea ce face actualul Guvern si din cand in cand mai are noroc ca am dat noi anul trecut o lege care functioneaza si ca nu pica tara peste noi", a mai spus fostul ministru al Educatiei.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO