Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca va candida pentru inca un mandat la Camera Deputatilor


Ultimul update: Vineri 02 Septembrie 2016 07:13
Data publicarii: Marti 30 August 2016 15:32
Categorie: Stiri Politice
Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, luni, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la Camera Deputatilor.

"In ultima sedinta a Comitetului Executiv al PSD Gorj s-a hotarat ca pana la data de 1 septembrie sa se depuna scrisorile de intentie de catre toti cei care vor sa candideze pe lista PSD Gorj la Camera Deputatilor si Senat. Au fost foarte multe dezbateri, discutii, zvonuri pe linia celor care doresc si vor fi pe lista PSD.

Vreau sa va spun ca ieri (luni - n.r.) am primit pe internet scrisoarea de intentie a domnului Viorel Victor Ponta, care a semnat aceasta cerere de a candida pe lista PSD Gorj la Camera Deputatilor. Avem alaturi de aceasta cerere si CV-ul, asa cum s-a hotarat in Comitetul Executiv din perioada anterioara, va fi primul pe lista noastra la deputati", a precizat Gheorghe Milsteanu, secretarul executiv al formatiunii politice, conform Agerpres.

El a afirmat ca si-au mai depus pana acum scrisorile de intentie deputatul Mihai Weber, consilierul ministerial Bebe Ionica si fostul prefect Alin Vacaru.

"Cred ca astazi (marti - n.r.) se va inscrie si domnul Andrei Maioreanu pentru una din camerele Parlamentului. Lista este deschisa, in perioada urmatoare se vor stabili niste criterii, va avea loc o sedinta a Biroului sau a Comitetului Executiv care va definitiva ordinea pe lista. (...)

Urmeaza sa se inscrie si domnul Calinoiu (fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj - n.r.), pana acum nu a depus scrisoarea de intentie, cu siguranta o va depune, vreau sa fac aceeasi mentiune ca si la domnul Ponta, se stie ca pe primele doua locuri la cele doua camere sunt: la Camera Deputatilor Victor Ponta, iar la Senat domnul Ion Calinoiu", a mai spus Milosteanu

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO