Eugen Tomac: ""Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT"

Tudorel Toader, Liviu Dragnea
Inquam Photos / George Calin

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, susţine că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, "schimbă tabăra şi se gândeşte să se revendice drept "Ministru #rezisTT"".

"Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT. Tudorel schimbă tabăra şi se gândeşte să se revendice drept Ministru #rezisTT. CEX-ul PSD, mirat de ce se întâmplă, se gândeşte să convoace o şedinţă în staţiunea Euforie, poate aşa se inspiră şi-l găsesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperită pe litoral", scrie Tomac duminică pe Facebook.

Mesajul lui Tomac vine după ce Tudorel Toader a spus, sâmbătă, referitor la discuţiile pe marginea adoptării Codurilor penale, că "în lipsa urgenţei, nu poate fi adoptată o Ordonanţă de Urgenţă", scrie Agerpres.

"O simplă precizare! În lipsa urgenţei, nu poate fi adoptată o Ordonanţă de Urgenţă!", a spus Toader într-o postare pe Facebook pe care, ulterior, a şters-o.

Ministrul Justiţiei a precizat că se referă la cerinţa generală de adoptare a unei ordonanţe de urgenţă.

Citește și
Tudorel Toader
Tudorel Toader, postare despre un fost ministru PSD. "La câte interese are în justiţie"
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

Dragnea: ”Tudorel Toader nu mai poate continua așa”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Călăraşi, că guvernul trebuie să înceteze cu "această discuţie la nesfârşit" pe tema ordonanţelor de urgenţă referitoare la Codurile penale, iar Parlamentul trebuie să finalizeze procedura începută în acest sens, adăugând că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să înţeleagă că "nu mai poate continua aşa".

"În ceea ce priveşte ordonanţa, eu vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat: vedeam, aşa, un fel de teatru cam ieftin. Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care ţipau şi care urlau şi care ameninţau. (...) Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înţeleagă că nu mai poate continua aşa, trebuie să înceteze cu această atitudine. Mulţi colegi îmi spun că, de fapt, toată intenţia dumnealui a fost din ianuarie să ridice aceste subiecte în dezbatere şi ca să discutăm trei luni de zile nu de ce avem de făcut în România reală - nu în România imaginară - şi a tot anunţat că va da nişte ordonanţe de urgenţă care, de fapt, nu s-au dat şi despre care nu are intenţia să le dea vreodată", a declarat Dragnea la Călăraşi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Adrian Severin, ieşit de un an din închisoare, îl critică pe ministrul Justiţiei.
Adrian Severin, ieşit de un an din închisoare, îl critică pe ministrul Justiţiei. "Ruşine"

Duel în postări pe Facebook între ministrul Justiţiei Tudorel Toader şi fostul ministru şi europarlamentar Adrian Severin, eliberat condiţionat în februarie 2018.

Tudorel Toader, postare despre un fost ministru PSD.
Tudorel Toader, postare despre un fost ministru PSD. "La câte interese are în justiţie"

Ministrul Justiţiei i-a replicat pe Facebook lui Adrian Severin.

Recomandări
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Surse: PSD a propus să îl susțină pe candidatul Piedone la Primăria Capitalei. PNL a refuzat
Surse: PSD a propus să îl susțină pe candidatul Piedone la Primăria Capitalei. PNL a refuzat

Surse din interiorul coaliției de guvernare PSD-PNL afirmă că, în discuția de luni, PSD l-a propus pe Cristian Popescu Piedone candidat comun la Primăria Generală, dar liberalii au refuzat să susțină această variantă.