Dragnea susține că membrilor de partid ”le freamătă mâinile” să răspundă mesajelor anti-PSD

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 25 Iulie 2018 18:41
Categorie: Politic

Mesaje împotriva PSD-ului şi scandări la adresa Guvernului, marți seară, la concertul trupei ''Massive Attack''.

Aşa cum obişnuiesc să facă în fiecare oraş în care cântă, britanicii au proiectat pe un ecran titluri din ştiri publicate recent, iar publicul a reacţionat. De altfel, texte injurioase la adresa partidului de guvernămân, au scris şi un fermier, pe un deal din Cluj, un turist, pe o plajă de la mare, iar un şofer din Suedia chiar şi-a înmatriculat maşina.

În tot acest timp, Liviu Dragnea, considera că totul este o campanie controlată de politicienii rivali şi le-a cerut colegilor săi să nu reacţioneze.

O oră şi jumătate, cât a durat concertul britanicilor de la Masive Attack, pe un ecran imens au rulat titluri apărute în presă. "Noaptea ca hoţii" sau "Fără penali în politică", precum şi mesaje despre activitatea guvernului, a primarului general al Capitalei, a social-democraţilor şi a liderului lor au apărut pe ecran, alături de subiecte legate de situaţia politică internaţională. În repetate rânduri, oamenii au reacţionat huiduind.

Proiecţia de la concert vine după ce în ultima săptămână, în diverse locuri din ţară au apărut sloganuri anti-PSD, în diverse forme. Un român şi-a înmatriculat maşina în Suedia cu un mesaj injurios, iar jurnaliştii de la Euronews au prezentat un material cu acest caz intitulat "Când numărul maşinii devine declaraţie politică".

De când a intrat în ţară, şoferul a fost oprit şi legitimat de mai multe ori de către poliţişti. Aceştia au constatat că numărul este real şi că omul a plătit în Suedia pentru numărul preferenţial.

La rândul lor, cei care au aterizat în ultimele zile la Cluj au văzut din avion acelaşi mesaj împotriva PSD. Textul a fost scris de un fermier cu tractorul pe două hectare. Acesta a scris apoi şi "Vă vedem".

Aceeaşi înjurătură a fost văzută şi pe plajă din Eforie. Liviu Dragnea spune că aceste iniţiative nu sunt întâmplătoare.

Liviu Dragnea: "E o campanie mizerabilă şi arată la ce nivel, cât de adânc s-au dus în mocirlă adversarii noştri. Sunt mulţi colegi de-ai noştri cărora le freamătă mâinile să vină şi ei cu contra replici. Fiind un partid mare, sunt foarte multe idei.

Mesajele anti-PSD i-au inspirat şi pe internauţi, care au postat numeroase glume. Ei au trucat diverse poze şi astfel înjurătura apare pe un autobuz, pe steagul înfipt la prima aselenizare, pe un grătar pe care sunt înşiraţi mici şi cârnaţi, pe tricoul lui Cristiano Ronaldo sau pe un avion aflat pe pistă.

Liviu Dragnea, despre mitingul diasporei: ”Poate mai facem și noi”
Liviu Dragnea, despre mitingul diasporei: ”Poate mai facem și noi”
VIDEO PROTVPLUS.RO
sigla PSD
Încă o demisie din PSD. Un fost primar și-a anunțat retragerea din partidul lui Dragnea
Primari din PSD ar pune la cale să se alăture Alianței Vestului
Scandal la Parlament. Președintele PMP a părăsit lucrările Birourilor permanente
Tăriceanu, despre OUG privind codurile penale: ”Nu am văzut ordonanţa”
Rădulescu: OUG privind Codurile penale nu va cuprinde prevederi referitoare la amnistie şi graţiere
Vești bune pentru cei care vor să iasă la pensie. Ce modificări se vor aplica la lege
Cătălin Rădulescu
Amendament PSD: dacă un inculpat pentru evaziune fiscală achită prejudiciul, scapă toți
Ludovic Orban, despre OUG pe Codurile Penale: ”Trebuie să fim cu ochii în patru”
Ce s-ar ascunde în spatele OUG cu privire la Codurile Penale: ”Maschează dorinţa lor”
Alte două orașe din țară vor să se alăture Alianței Vestului. ”Nu au nicio vină cei din sudul ţării”
Ședința CSAT de la Cotroceni s-a încheiat după aproape 2 ore și jumătate de discuții
Guvernul va înfiinţa un "Fond de investiţii locale", cu un buget de 10 miliarde de euro