Dragnea: Se insistă ca Toader să devină o problemă. Suntem obligaţi să începem să discutăm

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Tudorel Toader
Agerpres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi că "se tot insistă" ca ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, "să devină o problemă", precizând că despre acest lucru va trebui discutat.

 

Întrebat cum vede propunerea făcută de Călin Popescu-Tăriceanu ca toate partidele politice să ajungă la un consens privind statul de drept şi un ministru independent la Justiţie, Liviu Dragnea a răspuns că social-democraţii sunt foarte bucuroşi să facă orice fel de înţelegere cu oricine susţine principiile PSD în domeniul statului de drept.

"În ceea ce priveşte un ministru fără carnet de partid la Justiţie, vorbeam cu colegii mei astăzi, se tot insistă ca domnul Tudorel Toader să devină o problemă, noi nediscutând pe acest subiect în partid până de curând, dar suntem obligaţi să începem să discutăm despre asta. Nu vreau să caracterizez această propunere că e bună sau rea, dar chiar îmi aduc aminte că am avut un ministru fără carnet de partid la Justiţie, doamna Raluca Prună, şi s-a dovedit că a fost un ministru probabil bun din moment ce este o idee care este susţinută", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că luni va avea o primă discuţie cu premierul Viorica Dăncilă despre evaluarea pe care o face aceasta miniştrilor, inclusiv lui Tudorel Toader.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO