Dragnea, răspuns pentru Iohannis: Nu cred că Legile Justiţiei ar trebui comparate cu un porc

08-01-2018 20:27


dragnea

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, la finalul Comitetului Executiv al formațiunii, că Legile Justiției nu ar trebui comparate cu un porc. Precizarea vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis a criticat procedura de vot.

„Nu cred că legile justiţiei ar trebui să fie comparate cu un porc”, a afirmat Dragnea, fără a face alte comentarii, informează News.ro.

Precizarea vine după ce vineri, președintele Klaus Iohannis a criticat parlamentarii PSD-ALDE pentru rapiditatea cu care votează Legile Justiției.

„Cu toate acestea, acea supercomisie specială a mers mai departe printr-o procedură proaspăt inventată, o procedură parlamentară pe care în această formă nu am mai văzut-o niciodată, cu pumnul în gura opoziţiei, cu lucrat noaptea. De ce s-or fi grăbit să îngraşe porcul în ajun, nu înţeleg. Au ieşit trei legi contestate nu doar de opoziţie, ci şi de ICCJ. Eu regret, ca preşedinte, că s-a ajuns în România că legile justiţiei se discută în proceduri neclare, ad-hoc, cu nerespectarea unor cutume în procedura parlamentară şi în final aprobate în mare viteză şi ajunse toate să fie contestate la CCR”, a spus preşedintele Iohannis.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO