Dragnea, la Congresul extraordinar: „Vreți să mai fiu în continuare președintele vostru?”

Dată publicare: 10-03-2018 15:03
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Liviu Dragnea, i-a întrebat pe social-democrați la finalul discursului susținut în cadrul Congresului extraordinar al formațiunii, organizat sâmbătă la Sala Palatului, dacă își doresc ca el să fie în continuare la șefia PSD.

„Stimați colegi, v-am spus mereu că indiferent câte atacuri și piedici vor fi puse în fața mea, eu nu voi renunța la ceea ce am stabilit împreună. Nu voi renunța la nimic din ceea ce am prezentat în campania electorală, pentru că atunci am primit încrederea a milioane de români. Am primit încrederea pentru că își doresc să se întâmple ceea ce le-am prezentat noi. Și atunci, indiferent de riscuri, indiferent de lovituri, cele mai dureroase sunt cele din interior. Alea sunt cele mai dureroase, pentru că pe dușmani îi știi, îi vezi. Dar o să trecem și peste cele din interior. Indiferent de lovituri, eu vreau să merg în continuare, fără ezitare, pentru a îndeplini toate obiectivele din programul de guvernare și pentru a ne apăra democrația. Vreau să știți că indiferent ce spune unul sau altul, avem șanse serioase. Trebuie doar să nu avem ezitări”, a spus șeful PSD, Liviu Dragnea, în finalul discursului susținut la Congresul formațiunii.

El a continuat întrebându-și colegii dacă își reafirmă susținerea pentru el.

„În același timp, vreau să știu dacă și dumneavoastră vreți acest lucru. Vreți să continuăm? Aveți curaj? Aveți curaj să rezistați la ceea ce se va întâmpla în continuare? Nu aveți ezitări? Vreți să mergem împreună? Vă pun o ultimă întrebare. Unii mi-au zis să nu o pun, alții mi-au zis să o pun. Până la urmă, suntem între noi. Vreți să mai fiu în continuare președintele vostru?”, a întrebat Dragnea, în timp ce social-democrații din public i-au răspuns „da”, aplaudându-l.

„Atunci așa va fi și să nu vă îndoiți niciodată!”, a conchis el.

Peste 4000 de social-democrați participă, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, organizat la Sala Palatului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO