Dragnea, după mitingul de la Craiova: Legătura dintre PSD şi cetăţeni nu poate fi tăiată


Ultimul update: Duminica 14 Aprilie 2019 09:03
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2019 08:56
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Liderul PSD le-a mulţumit, într-o postare pe Facebook, celor care au participat la mitingul PSD de la Craiova, spunând că aceştia le-au arătat adversarilor că legătura dintre PSD şi cetăţenii români nu poate fi tăiată.

El a afirmat că guvernul PSD a adus de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, referindu-se la Guvernul Cioloş.

"Le mulţumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susţină pe primii 15 candidaţi ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-aţi arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD şi cetăţenii români nu poate fi tăiată. Ne-aţi încărcat cu energie, pe mine şi pe candidaţii PSD. Nu v-aţi lăsat păcăliţi de manipulările celor din opoziţie şi este clar că vă doriţi să continuăm ce am început: creşterea salariilor şi pensiilor, scăderea şomajului, reducerea sărăciei şi decalajelor astfel încât să avem mai mulţi români în clasa de mijloc", a scris Dragnea pe Facebook.

În opinia sa, aceastaa este o dovadă că cei prezenţi îşi doresc să fie reprezentaţi de patrioţi în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României şi să aducă în ţară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri şi spitale.

"Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii şi România merită mai mult!", firmă liderul PSD.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO