Dragnea: "Susţin fără rezervă miniştrii Cabinetului Tudose." Ce a spus de nemulţumirile din ALDE


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 02 Septembrie 2017 14:07
Categorie: Stiri Politice

Liderul PSD a declarat că susţine ”fără niciun fel de rezervă miniştrii Cabinetului Tudose”, chiar dacă unele principii ”pot fi îmbunătăţite” pentru că nu are pretenţia ”că sunt sculptate în piatră”.

Liderul PSD a fost întrebat, sâmbătă, la Mamaia, dacă susţine principiile şi propunerile enunţate în legile Justiţiei, relatează news.ro.

”Susţin fără niciun fel de rezervă miniştrii Cabinetului Tudose şi eu, şi lideri PSD, chiar dacă unele dintre prevederi sau unele dintre principii pot fi îmbunătăţite. Nu avem pretenţia că sunt sculptate în piatră”, a răspuns şeful PSD:

Acesta a afirmat că aşteaptă ca proiectul respectiv să ajungă în Parlament în actuala sesiune şi să fie adoptate modificările.

Întrebat ce părere are despre afirmaţiile potrivit cărora se urmăreşte politizarea Inspecţiei Judiciare, Dragnea a răspuns: ”Asta mi se pare o mare minciună. Îţi trebuie un mare tupeu să faci asemenea afirmaţii”.

Dragnea, despre nemulţumirile din ALDE: O să discutăm, s-ar putea să fie reale

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, întrebat despre nemulţumirile din ALDE în ceea ce priveşte relaţia cu Guvernul şi de faptul că secretarii de stat nu sunt lăsaţi să iasă în faţă, că va discuta cu aceştia.

El a mai spus că s-ar putea ca nemulţumirile să fie reale. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Constanţa, întrebat despre nemulţumirile din ALDE în ceea ce priveşte relaţia cu Guvernul şi de faptul că secretarii de stat nu sunt lăsaţi să iasă în faţă, că va discuta cu aceştia şi că s-ar putea ca nemulţumirile să fie reale.

"O să discut cu ei, s-ar putea ca nemulţumirile să fie reale. Tocmai asta discutăm în weekend şi la noi despre o îmbunătăţire a comunicării între Parlament, partide şi Guvern. În ceea ce priveşte rolul secretarilor de stat, trebuie să fie o abordare corectă din partea miniştrilor. Şi miniştrii ALDE faţă de secretarii de stat PSD şi miniştrii PSD faţă de secretarii de stat şi, dacă sunt cazuri concrete, tocmai asta o să le ascultăm", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă a identificat cauza acestei tensiuni, Dragnea a răspuns: "Aseară, domnul Tăriceanu a venit la noi, am stat foarte mult şi nu a fost deloc tensionat".

La întâlnirea de la ALDE liderul PSD Liviu Dragnea a venit însoţit de ministrul Economiei, Mihai Fifor.

Liderii PSD se reunesc din nou, în acest weekend, pe litoral, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional şi în cea a grupurilor parlamentare, pentru a discuta despre priorităţile legislative ale sesiunii de toamnă, printre acestea numărându-se legea parteneriatului public-privat, cea a prevenţiei, proiectul de modificare a legilor justiţiei, precum şi Legea pensiilor. La întrunirile PSD va participa şi premierul Mihai Tudose, care le va prezenta social-democraţilor punctul de vedere privind Pilonul II de pensii şi cel care vizează acciza la carburanţi.
 
Dragnea: Roşia Montană este un subiect delicat care trebuie abordat cu foarte multă cumpănire

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, că subiectul Roşia Montană ”este delicat” şi ”trebuie abordat cu foarte multă cumpănire”, afirmând că nu ştie ca Guvernul sau altă autoritate să fii iniţiat vreun demers în ceea ce priveşte Roşia Montană.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, la Mamaia, dacă protestele legate de Roşia Montană sunt justificate şi a spus că este nevoie de ”foarte multă grijă” în legătură cu acest subiect.

”Subiectul Roşia Montană, trebuie foarte multă grija. Nu ştiu dacă cineva a iniţiat vreun demers, nici nu am auzit de la Guvern sa înceapă ceva, nici de la altă instituţie”, a afirmat liderul PSD.

Întrebat dacă afirmaţia lui Teodor Meleşcanu, potrivit căreia dosaul Roşia Montană ar fi fost trimis la UNESCO în mod ilegal, neavând semnătura lui Dacian Cioloş sau aprobarea Guvernului, Liviu Dragnea a afirmat că, dacă dosarul nu este corect întocmit, el nu ”poate să producă efecte”.

"Dacă procedurile nu au fost corecte, e normal că el (dosarul – n.r) nu poate să aibă efecte. Dar, dincolo de asta, subiectul în sine, Roşia Montană, este un subiect delicat care trebuie abordat cu foarte multă cumpănire".

Dragnea acuză ambasadorii că fac lobby pentru multinaţionale.
Dragnea acuză ambasadorii că fac lobby pentru multinaţionale. "Poate înseamnă corupţie"
Barna, USR: Propunerile făcute de Tudorel Toader aduc Justiţia la pixul lui Dragnea
Barna, USR: Propunerile făcute de Tudorel Toader aduc Justiţia la pixul lui Dragnea
Supraacciza scumpește de 2 ori într-o lună benzina și motorina. Cât costă un plin de la 1 octombrie
Supraacciza scumpește de 2 ori într-o lună benzina și motorina. Cât costă un plin de la 1 octombrie
VIDEO PROTVPLUS.RO
Legea privind votul în diaspora, adoptată în Senat
Adoptare tacită în Senat. Condamnații penal nu pot ocupa demnităţi publice
Nicuşor Dan: M-am înscris în cursa internă a USR pentru Primăria Capitalei
Orban: Vineri va avea loc depunerea candidaturii lui Iohannis la prezidenţiale
Avram Iancu s-a retras din cursa pentru Cotroceni: „M-am înşelat”
Fifor: Pactul naţional propus de premier dezvăluie adevărata faţă a partidelor din opoziţie
ALDE Dolj, către Tăriceanu: „Ce părinte îşi omoară copilul? Suntem în 2019, nu în 1989!”
valeriu steriu, psd
Steriu (PSD): „Moţiunea e o Fata Morgana. Orban numără voturile ca-n Caragiale”
Orban: Șansele moţiunii sunt foarte mari. Cine nu votează e de partea guvernului
Lider ALDE, despre Meleșcanu: „O fantomă trădătoare, care bântuie prin Parlament”
Iohannis: „PSD a produs cea mai păguboasă, dezastruoasă guvernare de la Revoluție încoace"
Meleșcanu, atac dur la adresa lui Tăriceanu: „Să se salveze, vinde ALDE. E orbit de ură”
Tăriceanu, despre PSD: „O încercare de tip mafiot - îţi fur oamenii, ţi-i iau cu forţa”