Dragnea, atac la PLUS: ”Aşa au făcut greşeala cu fasciştii acum câteva zeci de ani”

Ultima actualizare: 16-03-2019 20:59
liviu dragnea
Pro TV

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, că una dintre propunerile celor de la PLUS este desfiinţarea proprietăţii şi că lucrurile pe care vor să le facă dacă vor ajunge la putere cei de la PLUS este să nu mai aibă oamenii terenuri, case, ci să fie chiriaşi.

”Am auzit că una din propunerile celor de la PLUS, care n-a fost combătută, este desfiinţarea proprietăţii. Prima dată am spus: dom'le, e o nebunie. Dar să nu faceţi greşeala nici dvs., nici ceilalţi care ne ascultă să credeţi că asta e o glumă.

Aşa au făcut greşeala cu fasciştii acum câteva zeci de ani, i-au luat în glumă. Oamenii ăştia spun lucrurile în care cred şi pe care vor să le facă dacă cumva în România vor ajunge la putere: să nu mai aveţi terenuri, să nu mai aveţi case, să nu mai aveţi nimic. Deci să fim nişte chiriaşi în România. Cioloş, da. Ceilalţi ce spun? Legea salarizării va fi modificată de noi când vom veni la guvernare, legea pensiilor au şi atacat-o. (...) Ei vor ca această ţară să fie nervoasă, supărată, ca să fie divizată mai uşor şi să fie condusă mai uşor”, a afirmat Liviu Dragnea la PSD Ilfov, potrivit News.ro.

Unul dintre membrii conducerii PLUS, Oana Maria Bogdan, care a fost prezentată de către Dacian Cioloş ca fiind ”forţa motrice” a echipei, a susţinut renunţarea la proprietate şi a spus într-un comentariu pe Facebook că ”omenirea va reuşi să convieţuiască în armonie abia atunci când acest lucru se va întâmpla”.

Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparţină unui om, trib, neam sau corporaţie, vom reuşi să convieţuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieţii mele”, a comentat Oana Maria Bogdan, care este membru în Biroul Naţional al PLUS, potrivit News.ro.

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, i-a luat apărarea şi a afirmat că ”nu este în regulă” modul în care au fost interpretate declaraţiile acesteia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO