Din culisele ruperii USL. Liviu Dragnea povesteste cand a vazut prima data o "alta atitudine" la Crin Antonescu


Ultimul update: Miercuri 02 Aprilie 2014 06:53
Data publicarii: Duminica 30 Martie 2014 11:17
Categorie: Stiri Politice

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata de ProTV, ca liderul PNL Crin Antonescu a pierdut orice sansa de a ajunge seful statului in seara in care a rupt USL.

Intrebat daca Crin Antonescu are sanse sa castige Presedintia Romaniei, Dragnea a raspuns: "Nu, eu cred ca nu". "Eu cred ca Crin Antonescu, din seara in care a rupt USL, a pierdut orice sansa de a fi viitorul presedinte al Romaniei. Pana in momentul acela era viitorul presedinte al Romaniei", a spus Dragnea.

El a precizat ca PSD, Victor Ponta si el personal l-ar fi sustinut pe Antonescu pentru a ajunge presedinte. "Nu numai eu l-as fi sustinut, tot partidul l-ar fi sustinut, in frunte cu Victor Ponta. Ceea ce noi nu am inteles si nu o sa intelegem poate curand, poate vom afla mai tarziu, nici eu, nici Victor Ponta, nici partidul, e ce s-a intamplat cu Crin Antonescu si cine a reusit sa-l convinga ca noi nu-l vom sustine", a spus Dragnea.

El a aratat ca primele semnale privind ruperea USL au fost date de Antonescu inca din septembrie 2013.

"In septembrie anul trecut am inceput si eu si Victor Ponta sa observam la Crin o alta atitudine: certa PSD-ul, certa premierul, stabileam ceva si a doua zi nu mai era de acord. Am inceput sa fim banuitori, am inceput sa primim semnalul ca vrea sa rupa, a inceput sa ne spuna permanent ca noi nu-l mai sustinem. Ce s-a putut intampla de a putut sa rupa aceasta alianta si sa-si puna sub semnul intrebarii total candidatura la prezidentiale pentru noi ramane un mister", a spus Dragnea.

VIDEO PROTVPLUS.RO