Deputatul PDL Mircea Giurgiu se opune Codului Muncii promovat de Guvern

20-02-2011 15:35

Mircia Giurgiu

Deputatul PDL Mircia Giurgiu se opune Codului Muncii promovat de Guvern si sustine ca modificarile propuse nu se justifica.

Giurgiu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca nu vede niciun motiv pentru angajarea raspunderii Guvernului pe noul Cod al Muncii.

"Eu am lucrat la Codul Muncii in 2003 si nu cred ca exista un angajator care nu a putut sa dea afara pe cineva daca a dorit acest lucru si daca a avut motive. Nu vad de ce ar trebui modificat Codul Muncii, drept pentru care vom discuta in Grupul Parlamentar al PDL, cu ministrul Muncii, Ioan Botis. Voi fi impotriva. Nu se justifica nicio modificare adusa Codului Muncii si nici graba adoptarii prin angajarea raspunderii. Sa ne spuna de ce e nevoie de angajarea raspunderii, eu nu vad niciun motiv”, a spus Giurgiu, citat de Mediafax.

Mircia Giurgiu si-a exprimat speranta ca, totusi, sa nu se ajunga la angajarea raspunderii Guvernului pe Codul Muncii. "Sper sa nu fie angajarea raspunderii”, a subliniat deputatul democrat-liberal.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO