De ziua lui, Liviu Negoita isi doreste inca un mandat la Primaria Sectorului 3

Ultima actualizare: 24-10-2012 11:47
Liviu Negoita

Primarul Sectorului 3, Liviu Negoita, a declarat joi, cu ocazia zilei sale de nastere, ca isi doreste, la implinirea varstei de 50 de ani, sanatate pentru el si familia sa, dar si un nou mandat de primar in acest sector.

"Eu imi doresc un nou mandat la Primaria Sectorului 3, avand in vedere ca de opt ani, doua mandate le avem aici, in primarie. Oamenii sunt multumiti si vom vedea ce va fi", a spus el, intrebat daca vrea sa castige un nou mandat de primar.

Chestionat daca el este multumit de ceea ce a realizat in Sectorul 3, Negoita a raspuns afirmativ. "Eu sunt multumit. Pot sa spun ca pentru acest petec de pamant numit Sectorul 3 am facut ceea ce trebuia si am satisfactia ca daca in toata tara aceasta s-ar face ceea ce trebuie pentru administratia publica locala dar si la nivel central, Romania ar arata mai bine. Aceasta nu inseamna ca s-au facut toate perfect si nu mai sunt lucruri de facut", a aratat primarul PDL.

El a dat ca exemplu de realizari ale sale in sector cea mai moderna scoala de muzica din Romania si cea mai moderna si frumoasa casa de cultura, ambele facute cu bani de la Primaria Sectorului 3. Intrebat daca are emotii pentru viitoarele alegeri locale, Liviu Negoita a raspuns negativ.

"Sincer, nu, mai ales la 50 de ani ma simt foarte bine", a subliniat Negoita, adaugand ca este pregatit de campanie de cand a castigat mandatul de primar, facand ceea ce trebuie in primarie.

Democrat-liberalul a mentionat ca de ziua sa munceste in primarie. "Dintr-un punct de vedere, este o zi normala la primarie, dintr-un alt punct de vedere este o zi speciala pentru mine, fac 50 de ani. Este o varsta in viata unui barbat, in viata oricarui om si sigur ca trebuie sa luam ce este mai frumos in aceasta aniversare", a declarat primarul.

El a adaugat ca a fost sunat de prieteni si de colegii de partid si ca a primit vizita unora dintre acestia. "Au venit prieteni, cadouri simbolice, importante sunt sentimentele pe care le nutresc prietenii pentru tine si mi-a facut mare placere. Unii dintre ei au venit, altii s-au anuntat ca vor veni", a amentionat Negoita.

Liviu Negoita a mai spus ca nu va fi o petrecere de ziua sa in timpul programului, ci, eventual, dupa program.

"De ziua mea imi doresc multa sanatate pentru mine, pentru familia mea, pentru toti oamenii, pentru ca sanatatea este cea mai importanta", a declarat Liviu Negoita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO