De ce nu a venit Traian Basescu in Parlament, la discursul Regelui. Felicita Armata Romana

25-10-2011 13:34

In timp ce in Parlament Regele Mihai isi tinea discursul prilejuit de implinirea a 90 de ani, presedintele Traian Basescu aducea un omagiu militarilor romani, cu ocazia zilei Armatei.

"Stiu ca si armata suporta privatiunile pe care le suporta intregul popor, generate de o criza economica pe care nu si-a dorit-o nimeni si care nu isi are originile in Romania. Pentru demnitatea cu care treceti prin aceste momente dificile, dar si pentru eroismul cu care va indepliniti misiunile in afara frontierelor tarii, tin sa va multumesc astazi, de ziua voastra.

La multi ani Armatei Romane, tuturor acelora care au slujit-o si care o slujesc astazi! 25 octombrie are semnificatia soliditatii acestei tari, o soliditatea care se bazeaza in mod deosebit pe armata. 25 octombrie marcheaza momentul in care o singura institutie a statului roman a putiut sa-i redea statului demnitatea. A fost momentul in care armata, ca intotdeauna in istorie, si-a facut datoria fata de tara, a eliberata ultima falie de pamant romanesc. Niciodata, probabil, vreo institutie a statului roman nu va ajunge la nivelul de recunostinta pe care romanii il au fata de armata." a declarat presedintele Traian Basescu.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO