Dăncilă, după întâlnirea cu Ciolacu, Stănescu și Oprișan: „Suntem o echipă unită”

11-10-2019 18:38

Înaintea ședinței CEX informală, programată vineri seară la vila Lac, Viorica Dăncilă, Mihai Fifor și Eugen Teodorovici s-au întâlnit cu Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Marian Oprișan la Parlament.

„Suntem o echipă unită, vom merge înainte”, a declarat Viorica Dăncilă la final, alături de Ciolacu, Stănescu și Oprișan, afirmând din nou că nu se retrage din funcție.

"Una din deciziile pe care vrem să o luăm astăzi în cadrul PSD, în cadrul CEx-ului, este cea referitoare la acest aspect. PSD va rămâne în opoziţie şi nu va face niciun fel de alianţă cu Pro România", a mai spus Dăncilă. 

După moțiune în PSD au început reproşurile. Mai mulţi lideri din ţară au discutat despre o posibilă schimbare a Vioricăi Dăncilă, din fruntea partidului, dar spre seară, spiritele s-au potolit.

Înainte de şedinţa de campanie a PSD, Marian Oprişan şi-a anunţat susţinerea pentru Viorica Dăncilă şi a vorbit despre “trădători”, din cauza cărora PSD a pierdut guvernarea.

Citește și: Decizii după şedinţa PSD unde s-a căutat pe Google “proasta României. “Ce proşti suntem, vineri nu trecea”

"În acest moment, în partid nu avem ce să schimbăm, pentru că trebuie să luăm act, din mers, de faptul că în Parlament, datorită trădătorilor PSD, ca să ne înţelegem, aici a fost vorba de trădare. Toţi cei care au fost aleşi pe listele PSD şi au pus piciorul la alte partide sunt de fapt trădătorii partidului (...). Din cauza trădătorilor, Guvernul a picat, şi nu din cauza acţiunilor Opoziţiei", a afirmat Oprişan.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au dorit ca această moţiune de cenzură să fie adoptată, liderul PSD a spus că nu, susţinând că, acum, poporul o să aibă o viaţă mai proastă cu personaje de tip "Sică Mandolină".

"Nu, toţi colegii care suntem membri ai PSD am dorit să nu treacă această moţiune, din cauza faptului că trebuia să ducem la capăt programul de guvernare. Acum o să vedeţi, din nefericire, cu personaje de tip Sică Mandolină, poporul o să aibă o viaţă mai proastă", a susţinut Oprişan.

Despre Ana Birchall, ministrul Justiţiei, Oprişan a spus că aceasta ar trebui "să-şi ţină gura, puţin sau mai mult".

"Ana Birchall ar trebui să-şi ţină gura, puţin sau mai mult, din multe puncte de vedere (...). Existenţa Secţiei Speciale pentru anchetarea magistraţilor este perfect justificată şi ea s-a născut ca soluţie la marile abuzuri făcute de parchetele din România", a mai susţinut Oprişan.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO