Cioloş: "Ce face Victor Ciorbea este o rușine". Ce îi cere Avocatului Poporului


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: Mişcărea România Împreună (RO+)
Data publicarii: Miercuri 17 Octombrie 2018 20:05
Categorie: Stiri Politice
Dacian Cioloș

Într-un comunicat al Mişcarii România Împreună, de miercuri, Dacian Cioloş a caracterizat acțiunile Avocatului Poporului drept "o rușine", cerându-i totodată să "iasă de urgenţă la pensie".

"Ceea ce face Victor Ciorbea, în calitatea sa de Avocat al Poporului, este o rușine pe care cetățenii României nu au de ce să și-o asume și să o suporte“, a declarat președintele fondator al Mișcării România Împreună (RO+).

Comentariul fostului premier au venit în contextul în care Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, și-a luat un concediu de două săptămâni exact atunci când a fost adoptată Ordonanța de Urgență nr. 92/2018 privind legile justiției.

"Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar trebui să iasă de urgenţă la pensie dacă doreşte să beneficieze de actuala pensie specială care i-a fost oferită", se mai arată în comunicatul Mişcării România Împreună.

Liderul Mișcării România Împreună (RO+) a mai criticat, însă, PSD şi ALDE pentru "distrugerea" sistemului de justiţie.

"Vedem că sunt dispuşi să facă orice pentru a scăpa de puşcărie şi a rămâne la putere. Distrug sistematic şi premeditat sistemul de justiţie pentru că îşi închipuie că vor scăpa. Mituiesc funcţionari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul într-o disperare fără seamăn şi nemaiîntâlnită într-o societate democrată. E o lecţie pentru noi, pentru că nu ne putem aştepta la altceva de la nişte oameni care cred că bugetul statului le aparţine personal şi când sunt puşi în faţa evidenţelor încearcă să distrugă justiţia pentru a nu suferi consecinţele."

În comunicat, Mișcarea România Împreună (RO+) s-a și angajat politic să taie "toate pensiile speciale pe care actuala putere politică le folosește ca mită pentru persoanele aflate în sistem astfel încât acestea să susțină demantelarea Justiției".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mişcărea România Împreună (RO+)

VIDEO PROTVPLUS.RO