Dacian Ciolos ataca Guvernul PSD: "Domnul Dragnea se lauda acum cu munca guvernului tehnocrat"

Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos a scris duminica seara, pe Facebook, ca, anul trecut, subventiile pentru fermieri s-au acordat cu intarziere pentru ca Guvernul Ponta a luat tarziu deciziile privind schemele de subventionare.

El sustine ca guvernul actual a putut sa faca la timp plata restului subventiei pentru ca tehnocratii „si-au facut treaba corect, spre deosebire de cei dinaintea lor”.

Domnul Dragnea se lauda acum cu munca guvernului tehnocrat, asa cum anul trecut ponegrea guvernul tehnocrat datorita intarzierilor cauzate de guvernul PSD. Este vorba de subventiile fermierilor. Anul trecut, subventiile s-au acordat cu intarziere pentru ca guvernul Ponta a luat cu intarziere decizii privind schemele de subventionare pentru fermieri si a semnat cu intarziere contractul pentru softul necesar agentiei de plati”, a scris Dacian Ciolos, potrivit News.ro.

Fostul prim-ministru a adaugat ca acest fapt „nu l-a deranjat” pe Liviu Dragnea „sa dea vina pe guvernul tehnocrat”.

"Am recuperat acele intarzieri in cursul anului, grabind finalizarea softului si in sfarsit, pentru prima data de la aderare, am platit in avans in decembrie o mare parte din subventia cuvenita de fermieri pentru acest an”, a completat el.

Citește și
cumintenia pamantului
Statul roman nu renunta la "Cumintenia Pamantului" si vrea sa plateasca doar 5 milioane de euro. "Nu am batut palma"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Dacian Ciolos a mai spus ca, „datorita finalizarii cu succes a ceea ce a intarziat guvernul PSD in 2015, nu numai ca s-au platit in avans o parte din subventii, dar la inceputul acestui an, guvernul actual a putut sa faca la timp plata restului subventiei”.

„Pentru ca noi ne-am facut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastra”, a completat fostul prim-ministrul.

El a sustinut ca Liviu Dragnea „se lauda fara scrupule” cu ceea ce au lasat pregatit ministrii tehnocrati.

Acum, vad ca domnul Dragnea se lauda fara scrupule cu ceea ce am lasat noi pregatit. Nu ma mai mira nimic insa din partea dumnealui. Important este ca fermierii isi primesc in sfarsit subventia la timp. Cred, totusi, ca e important ca lumea sa stie cum sta treaba”, a conchis Dacian Ciolos.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminica, pe Facebook, ca apar primele semne privind diferenta dintre guvernarea PSD-ALDE si cea tehnocrata, in conditiile in care ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat ca, pana in acest moment, peste 70% din fermieri si-au primit subventiile pentru campania de primavara, in timp ce Guvernul tehnocrat a acordat, anul trecut, subventiile abia in lunile iunie – august.

„Apar primele semne privind diferenta dintre guvernarea PSD-ALDE si guvernarea tehnocrata. La ultima sedinta de Guvern, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat ca, din cei 681.000 de fermieri din Romania, 482.000 si-au primit deja subventiile pentru campania de primavara. Deci peste 70% dintre agricultori si-au primit banii, iar restul ii vor primi cu siguranta pana la finalul lunii, asa cum am promis in timpul campaniei electorale”, a scris liderul PSD.

Liviu Dragnea a sustinut ca „aici se vede cum te responsabilizeaza votul din partea cetatenilor”.

„Anul trecut pe vremea asta, tehnocratii nici macar nu incepusera sa vorbeasca despre acest subiect, iar subventiile au ajuns la fermieri abia prin lunile iunie, iulie sau august”, a conchis presedintele Camerei Deputatilor.

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
Citește și...
Ordonanta prin care guvernul Ciolos a vrut sa curete sistemul sanitar, respinsa in Senat.
Ordonanta prin care guvernul Ciolos a vrut sa curete sistemul sanitar, respinsa in Senat. "Mi-e rusine de Senatul tarii mele"

Senatorii au respins ordonanta prin care guvernul Ciolos a incercat sa curete sistemul sanitar de stat de politicieni. Documentul le interzicea, printre altele, directorilor de spitale sa detina functii de conducere intr-un partid.

Statul roman nu renunta la
Statul roman nu renunta la "Cumintenia Pamantului" si vrea sa plateasca doar 5 milioane de euro. "Nu am batut palma"

Ministrul Culturii si Indentitatii Nationale a anuntat ca nu renunta la ”Cumintenia Pamantului”

Ciolos:
Ciolos: "Grindeanu nu reuseste sa iasa din logica unor afirmatii false facute de PSD." Subiectul care a aprins spiritele

 Premierul Sorin Grideanu a declarat, luni, ca in perioada urmatoare, ministrii vor iesi cu o analiza la zi a situatiei pe care au gasit-o la ministere dupa ce s-au instalat si obiectivele lor pe perioada mandatului.

Dacian Ciolos, la radio cu Andreea Esca. Despre guvernarea Grindeanu:
Dacian Ciolos, la radio cu Andreea Esca. Despre guvernarea Grindeanu: "Mai devreme sau mai tarziu se intoarce bumerangul"

Dacian Ciolos, fostul premier din perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2017, a fost invitatul Andreei Esca, sambata dimineata, in emisiunea de la Europa FM.

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.