Crin Antonescu: Pentru mine guvernarea nu insemana ciolan, ca pentru Ilie Sarbu

07-10-2013 10:32

Victor Ponta, Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, inaintea sedintei USL, ca pentru el guvernarea nu insemana "ciolan", asa cum inseamna pentru social-democratul Ilie Sarbu.

"Daca pentru unii guvernarea inseamna ciolan, de exemplu pentru domnul Sarbu, pentru mine nu inseamna ciolan", a spus Antonescu.

Intrebat de ce sustine acest lucru, Antonescu a raspuns: "Pentru ca domnia sa a dat o declaratie din care rezulta ca intelege prin guvernare ciolan". Antonescu a precizat ca, in aceste conditii, exista "mici nepotriviri" in USL.

"Adica sunt niste mici nepotriviri", a adaugat Antonescu.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a raspuns, vineri, atacului liderului PNL la adresa premierului, apreciind ca a vazut "un alt Traian Basescu" si ca iesirea lui Antonescu este electorala si adaugand: "A putut sa creada cineva tot ce a spus Crin Antonescu? Asta a fost cel mai dur atac de pana acum".

"Am vazut un alt Traian Basescu, un supra-presedinte, care a iesit asa, sa dea lectii tuturor. Iesirea de astazi nu avea nicio logica, nicio noima, aveam luni sedinta. Am calmat situatia satpamana asta, am zis toti ca nu mai iesim public. Deodata a simtit iarasi ca vine un val pe care l-ar putea utiliza in cresterea in sondaje si a iesit sa critice pe toata lumea. Dansul s-a plasat deodata deasupra tuturor, incercand sa fie mediator intre institutiile statului", a declarat Ilie Sarbu, conform Mediafax, care citeaza B1 TV.

Acesta a apreciat ca afirmatiile lui Crin Antonescu sugerau ca urmeaza sa anunte retragerea PNL de la guvernare.

"Aveam impresia ca acum incheie cu declaratia finala: «gata, noi ne-am retras, ramanem cei care slujim dreptatea, justitia pana la capat in Romania». E o chestie electorala, pe care o simtim toti. Vorbele sunt frumoase, dar nu sunt credibile. «Ciolanul e bun, stam la guvernare, ne place sa avem de toate, dar cand e vorba de guvern si de seful guvernului, atunci haideti sa-i omoram, sa ne distantam de ei. Noi suntem altfel, noi luptam pentru justitie«» Lucruri pe care nu le mai crede nimeni. A putut sa creada cineva tot ce a spus Crin Antonescu? asta a fost cel mai dur atac de pana acum", a mai spus Ilie Sarbu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26