Crin Antonescu: Nu exista formula de guvernare intre PNL si PDL

28-08-2010 00:00

Cu cateva zile inaintea sesiunii parlamentare, liberalii se pregatesc sa guverneze singuri. Isi pun la punct un guvern alternativ si un proiect pe care sa-l prezinte electoratului.

"Cu PD, nu vom fi complici niciodata", a anuntat liderul Crin Antonescu. Cu PSD, liberalii s-ar putea alia doar pentru rastunarea cabinetului Boc. Si unii, si altii i-au transmis insa ca ar fi bine sa reunte la orgoliu si la atitudinea duplicitara.

Stransi intr-un hotel din Mamaia, mai marii PNL au convenit fara discutii ca este momentul sa prezinte un guvern alternativ.

Din guvernul liberalilor vor face parte nu doar membri de partid, ci si independenti, iar liderul partidului a pomenit din nou numele primarului din Sibiu, Klaus Johanis.

Desi nu au principii comune cu cei din PSD, liberalii cred insa ca ar putea colabora cu ei pana la noi alegeri. Social-democratii sunt insa de alta parere.

Luni si social-democratii au anuntat ca pregatesc un guvern de serviciu care sa conduca pana la eventualele alegeri anticipate. Liderii opozitiei mizeza ca motiunea de cenzura pe care o vor depune in a doua jumatate a lunii octombrie va primi suficiente voturi pentru a darama guvernul Boc.


VIDEO PROTVPLUS.RO