Crin Antonescu: Nu este adevarat ca PNL negociaza cu PDL

27-08-2010 00:00

Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a infirmat zvonurile potrivit carora liberalii ar purta negocieri cu democrat-liberalii pentru formarea unui viitor Guvern, precizand ca ipoteza unei guvernari comune cu PDL este exclusa.

Intrebat daca negociaza pe ascuns cu PDL, liderul liberalilor a fost ferm: "Nu, nici pe ascuns, nici pe fata. Nu exista niciun dram de adevar in stirea care s-a vehiculat privitoare la negocieri sau discutii de orice fel intre noi si PDL in vederea unei guvernari comune" - a sustinut Crin Antonescu.

El a subliniat ca ideea unei guvernari comune PNL-PDL "este o ipoteza exclusa" si asa va fi si de acum incolo.

Antonescu sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu poate avea discutii cu "partidul responsabil de situatia economica dezastruoasa a Romaniei", "o grupare care, printr-un comportament specific triburilor sau gastilor mafiote, a discreditat in ochii romanilor insasi ideea de democratie".

Replica lui Antonescu a venit dupa ce, conform Mediafax, in presa au aparut informatii care sustineau ca liberalii ar negocia de la inceputul lunii august cu lideri PDL din esalonul doi o eventuala intrare la guvernare.

Astfel, s-ar fi discutat la nivel parlamentar, dar ca "nu s-a batut nimic in cuie". De asemenea, la negocieri ar fi participat, din partea PNL, Crin Antonescu si Dan Radu Rusanu, iar de la PDL parlamentari si lideri din teritoriu.

Sursa: Mediafax

Tags: pnl, pdl, guvern, negocieri,


VIDEO PROTVPLUS.RO