Crin Antonescu: E devreme pentru a vorbi despre ce va face Guvernul, mai ales ca e unul "provizoriu"

29-04-2012 14:58

Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ca este inca devreme pentru declaratii legate de primele masuri pe care le va lua noul guvern si ca asteapta sa vada ce va face premierul Victor Ponta.

"Nu uitati ca vorbim de un guvern, ca sa spun asa, provizoriu. Deci, e foarte limpede ca una este sa asumi un minister sau sa pui un om pentru sase luni cu obiective foarte stricte si alta e sa-l pui pe patru ani cu proiecte care se vad in zare. Nu-i normal sa vorbesc eu despre ce urmeaza sa faca premierul. Lasati-l macar in primele zile sa vorbeasca dansul. 24 de ore mai aveti", a mai spus Crin Antonescu.

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca punctele principale din programul de guvernare al USL, care priveau o eventuala guvernare dupa alegerile parlamentare, sunt "perfect valabile" si acum.

Victor Ponta a fost intrebat daca Guvernul USL va restitui banii pensionarilor. "Eu am prezentat, in plenul Parlamentului, inainte de a sti rezultatul votului si ca voi fi desemnat de presedintele tarii sa formez un nou Guvern, punctele principale din programul de guvernare al USL, puncte care priveau o eventuala guvernare dupa alegeri, in noiembrie, dar care sunt perfect valabile si acum", a declarat Ponta.

Lista noului Guvern va fi facuta publica in 1 mai, a anuntat, sambata, la Brasov, premierul desemnat Victor Ponta, precizand ca la Agricultura il va sustine pe liderul PC Daniel Constantin. Victor Ponta a mai declarat, sambata, la Bistrita, ca nu va schimba structura guvernamentala, urmand sa fie 16 ministere si 20 de membri ai Guvernului.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO