Codrin Ștefănescu, la Congresul PSD: „Bătăliile, de obicei, nu sunt corecte. Se dă una pe voturi”

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Codrin Ștefanescu
Inquam Photos/ Octav Ganea

Secretarul adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat, sâmbătă, la Congresul extraordinar al formațiunii, că în interior se dă o „bătălie” pe voturi, iar că, de obicei, acestea „nu sunt corecte”.

„Greu de spus dacă este corectă. Bătăliile, de obicei, nu sunt corecte. Acum e o bătălie care se dă pe voturi'', a spus Codrin Ştefănescu, întrebat dacă are temeri în legătură cu desfăşurarea votului de la Congresul extraordinar al PSD, conform Agerpres.

De asemenea, întrebat despre o eventuală fraudare a voturilor pentru funcţiile de conducere din partid, Codrin Ştefănescu a susţinut că acest lucru nu este posibil: „Nu are cum să fie aşa ceva''.

Referitor la protestele din faţa Sălii Palatului, Codrin Ştefănescu le-a caracterizat drept „obişnuite''.

„Nu sunt proteste spontane astea. Sunt proteste (...) cu care ne-am obişnuit. Am dori, şi întotdeauna am fost deschis la dialog, oameni care protestează pe subiecte clare. De exemplu, cu sindicatele, cu profesorii, cu medicii întotdeauna am avut uşile deschise ca partid. Şi ştiţi foarte bine că am făcut parte din toate delegaţiile de negocieri'', a mai spus el.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO