Clotilde Armand: ”Alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv”

Ultima actualizare: 27-10-2020 16:55
clotilde armand fb

Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 după ce Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, toate apelurile declarate în dosar.

 

 

Decizia este definitivă.

În urmă cu câteva zile, Clotilde Armand a fost validată în funcţia de primar al Sectorului 1 de către Judecătoria Sectorului 1, iar decizia a fost atacată cu apel de mai multe persoane, printre care şi edilul în funcţie, Daniel Tudorache.

După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa. Avem de reconstruit și de devoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație.

Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărția Dvs. Începem treaba!” - a anunțat pe Facebook Clotilde Armand.
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO