Circ în Parlament. Deputatul PSD Eugen Nicolicea, numit ”cocotă bătrână” de un liberal

20-03-2019 15:38


Eugen Nicolicea

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost ținta unui mic scandal, miercuri, în plenul Camerei Deputaților, după ce un deputatl PNL l-a numit de la microfon, cu voce tare, ”cocotă bătrână”.

incidentul a avut loc în timp ce deputatul PNL Gheorghe Tinel vorbea la microrofonul plenului, însă a fost întrerupt de Nicolicea, care era președinte de ședință.

Social-democratul a vrut să-i atragă atenția liberalului că nu ar fi trebuit să-i dea voie să vorbească la microfon, din cauza unei proceduri care este prevăzută în regulament.

În acel moment, deputatul PNL Gheorghe Tinel s-a enervat. 

Eugen Nicolicea, PSD: ”Domnul Tinel, vă rog să mă scuzați, la explicarea votului se explică votul grupului”.
Gheorghe Tinel, PNL: ”Domnule președinte, nu există nicăieri în regulamentul Camerei Deputaților că explicarea votului se face în numele grupului.”
Eugen Nicolicea, PSD: ”Bineee, vorbiți și o să vă arăt atunci ..”
Gheorghe Tinel, PNL:Stați acolo ca o cocotă bătrână, ca să citez din clasici și tot ne categorisiți intervențiile publice ...(i se taie microfonul, n.red.)
Eugen Nicolicea, PSD: ”Vă rog să vă reluați locurile în bancă, după ce vă retrageți cuvintele jignitoare. Dacă nu, am să dispun sancționarea dvs.Aveți cuvântul.”

Gheorghe Tinel, PNL:Domnule președinte, este jignitor ce faceți dvs. la adresa colegilor dvs. ..(i se taie microrofnul, n. red.)
Eugen Nicolicea, PSD: Binee, nu v-ați conformat, vă sancționez prin retragerea cuvântului.”
Gheorghe Tinel, PNL:Foarte bine!”
Eugen Nicolicea, PSD: ”Vă somez să luați loc în bancă. Vă somez să luați loc în bancă! Deci fac apel la liderul grupului PNL să-și potolească cons.. ăă, deputatul!”

În apărarea lui Nicolicea a sărit și Olguța Vasilescu, care a fost numită recent secretar al Camerei Deputaților.

Olguța Vasilescu: ”Hai, domne, că nu poți să ne jignești așa, du-te-n bancă!”.

Potrivit Dicționarului Explicativ al limbii române, ”cocotă” este un termen folosit pentru a descrie o ”femeie de moravuri ușoare”, o ”prostituată”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO