Cioloș a publicat un clip cu Dragnea din urmă cu 2 ani. ”Despre promisiuni mincinoase făcute alegătorilor”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 14 Septembrie 2018 15:51
Categorie: Stiri Politice
Dacian Cioloș, Liviu Dragnea

Fostul premier Dacian Cioloș a publicat pe pagina personală de Facebook un clip în care liderul PSD Liviu Dragnea le făcea promisiuni electorale bucureștenilor înainte alegerilor parlamentare din 2016.

Printre promisiunile lui Liviu Dragnea se numără finalizarea tronsonului de metrou 1 Mai - Otopeni, lărgirea centurii Bucureștiului la patru benzi, investițiile în spitale, construirea de grădinițe și creșe, dar și de cămine pentru studenți sunt priorități ale partidului pe care îl conduce, proiecte nefinalizate încă, la doi ani de când PSD deține legislavitul, susține fostul premier.

Bucureștiul domnului Dragnea de acum doi ani. Despre asta trebuie să discutăm. Despre promisiuni mincinoase făcute alegătorilor. Nu despre teorii ridicole ale conspirației. Mai sunt doi ani până la alegeri. Nimic din infrastructura promisă - sute de kilometri de centură și autostradă, 300 de grădinițe și creșe, mega-spitale, cămine pentru studenți - nu există.

Despre asta ar trebui să vorbească liderii PSD românilor cărora le-au cerut să îndrăznească să creadă...”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO